Ata Demirer, Bodrum'da Denize Dalıp Çöp Topladı - Son Dakika
Magazin

Ata Demirer, Bodrum'da Denize Dalıp Çöp Topladı

'Denize en çok mavi yakışır' sloganıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen deniz dibi temizliğine Ata Demirer de katıldı. Yaklaşık 600 kilo çeşitli çöp toplandı.

05.04.2017 16:06  Güncelleme: 16:51

Bodrum Belediyesi tarafından 'Denize en çok mavi yakışır' sloganıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen deniz dibi temizliği, Gümüşlük Mahallesi'yle sürdü. Dalgıç kıyafetlerini giyen komedyen Ata Demirer de çalışmalara destek verdi.

ÇALIŞMALAR ÜÇ YILDIR SÜRÜYOR

Bodrum Belediyesi dalış ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Gümüşlük Koyu'nda deniz dibi temizliği yapıldı. 'Denize en çok mavi yakışır' sloganıyla 3 yıldır Bodrum koylarında süren çalışmaya bu kez Ata Demirer de katıldı. Dalgıç kıyafetlerini giyen ünlü komedyen, son süngerci 'Aksona Mehmet' lakaplı Mehmet Baş ve dalgıçlarla birlikte denize daldı. Tavşan Adası ve Gümüşlük sahilinde yaklaşık 1 saat dalış gerçekleştiren Demirer, denizde çekilen fotoğraflarını İnstagram hesabından paylaştı.


"ÇÖPLER TOPLANDI, GÜLE GÜLE KİRLETİN"

Ata Demirer, Mehmet Baş ve oğlu Fatih Baş ile birlikte denizden ellerinde çöp torbası ile çıkarken çekilen fotoğrafı, 'Çöpler toplandı, güle güle kirletin' notuyla paylaştı. Belediye ekipleri tarafından sualtı kameraları ile görüntülenen temizlik, yaklaşık 2 saat sürdü.


"TATİLE GELENLERLERİN DAHA DUYARLI OLMASI LAZIM"

Denizden pet şişe, cam ve içecek atıkları gibi çeşitli çöpler topladıklarını belirten Demirer, "Yazın önemli bir bölümün tatil için Bodrum cennetinde geçiriyorum. Bu nedenle denizlerin daha temiz kalmasına katkıda bulunmak istedim. Ben de ünlü denizci ve Bodrumlu dalgıç arkadaşlarımla yaklaşık 1 saat dalış yaparak insanların tatil yaptıkları yere attıkları çöpleri temizledim. Tatile gelenlerin daha duyarlı olması gerekir. Deniz dibi yüzeyi gibi parlak değil" dedi.

İşte o çalışmadan kareler;

Ata Demirer, Bodrum\'da Denize Dalıp Çöp Topladı

Son Dakika Magazin Ata Demirer, Bodrum'da Denize Dalıp Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement