Armani'nin Yeni Yüzü Bir Türk - Son Dakika
Magazin

Armani'nin Yeni Yüzü Bir Türk

Armani\'nin Yeni Yüzü Bir Türk

Mete Kaan Yaman, İtalyanların dünyaca ünlü markası Armani'nin yeni yüzü oldu.

18.05.2011 19:03  Güncelleme: 09:46

Almanya'da 2010 yılında önce Bremen, daha sonra da Almanya'nın en yakışıklı kişisi seçilen Mete Kaan Yaman, İtalyanların dünyaca ünlü markası Armani'nin yeni yüzü oldu. Armani ile anlaşan 24 yaşındaki Türk genci, 6 ay boyunca bu markanın tanıtımı için İtalya'da kaldı.

Dünyanın en büyük markalarının kıskacında olan Yaman, şimdiye kadar Armani, United Colors of Benetton, Dirk Bikkenbergs ve Nivea markaları için kamera karşısına geçip podyuma çıktı.

CEM YILMAZ'LA AYNI FİLMDE OYNAMAK İSTİYOR

Dünyanın moda ülkesi İtalya'da kaldığı 6 ay süresince kendisini çok iyi geliştirdiğini, dünyaca ünlü markaların kendisiyle çalışmak istemesinin büyük bir gurur olduğunu anlatan Mete Kaan Yaman, 'Almanya'nın en yakışıklı kişisi seçildikten sonra bir çok ajanstan teklif aldım. Şimdiye kadar belli ajanslarla çalıştım. Şu anda Milan'da bulunan Ajans Joy, Türkiye'de bulunan Ajans Fashio ile çalışıyorum. Benim hayalim ileride oyuncu olmak. Ben komedi türü filmleri seviyorum ve bu tür filmlerde oynamayı istiyorum. Özellikle Cem Yılmaz hayranıyım' dedi.

OYUNCULUK DERSLERİ ALACAK

Bu ay içinde Türkiye'de olacağını, oyunculuk dersleri alacağını vurgulayan Yaman, 'Hem iş görüşmelerinde bulunmak, hem belli markalar için podyuma çıkmak ve hem de oyunculuk dersleri almak için bu ay için de Türkiye'de olacağım. Almanya'da doğup büyümeme karşın Türkiye'yi çok seviyorum ve sık sık gidip geliyorum. İleride Cem Yılmaz ile aynı film de oynamayı çok isterim. Şimdiden oyunculuk dersleri almaya başladım' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Armani'nin Yeni Yüzü Bir Türk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement