Arda Turan'ın Yeni Sevgilisi İdil Fırat - Son Dakika
Magazin

Arda Turan'ın Yeni Sevgilisi İdil Fırat

Sinem Kobal'la ilişkisi yılan hikayesine dönen ünlü futbolcu Arda Turan, İdil Fırat'la yeni bir aşka yelken açtı.

07.12.2013 11:40  Güncelleme: 14:20

Uzun süredir birlikte olan ve yaklaşık 1 sene önce nişanlanan, ancak düğünleri 2 kez ertelendiği için evlilikleri yılan hikayesine dönen genç oyuncu Sinem Kobal ile ünlü futbolcu Arda Turan'ın ilişkilerinde sona gelindi. Zira Arda Turan'ın artık yeni bir sevgilisi var.

Turan, bir zamanlar Sezen Aksu ile birlikte olan iş adamı Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat'la birlikte. İddianın sahibi ise Habertürk'ün magazin yazarı Esin Övet.

ARDA İLE SİNEM UZUN SÜREDİR BİRLİKTE GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Kobal ile Turan ikilisi, ayrılık iddialarını her ne kadar yalanlasa da uzun zamandır birlikte görüntü vermiyor. Ünlü ikili, yaz tatillerini bile ayrı ayrı yaptı. Sinem ile Arda en son Sinem'in teyzesinin cenazesinde birlikte görüntülendi. Ancak bu görüşme de bir teselliden öteye geçmedi.

AYRILIK DEDİKODULARI KESİLMEDİ

Hal böyle iken ayrılık dedikodularının ardı arkası kesilmedi. Sinem Kobal'ın geçtiğimiz günlerde yeni imajıyla görüntülenmesi de "ayrılık stresini atıyor" yorumlarına neden olmuştu.

(Sinem'in yeni imajı)

YILIN AŞK BOMBASI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken bomba iddia Esin Övet'ten geldi. Magazin dünyasının güvenilir ismi Övet, bugünkü köşesinde Arda Turan'ın yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurdu.

(İdil Fırat)

Arda'nın İdil Fırat ile birlikte olduğunu yazan Övet, köşesinde şu satırları paylaştı: Günlerdir herkes Sinem Kobal'ın yeni saç modelini konuşuyor. Ve Arda Turan ile artık evlenmeyeceklerini de.

"BİRLİKTELİK KESİN"

Evet artık ben de 'Bu konuyla ilgili bir şey yazmayayım, bir kelam etmeyeyim' diyorum ama olmuyor. Hatta bunların yalan yanlış olduğunu söyleyeyim istiyorum ama söyleyemiyorum. Arda Turan'ın İdil Fırat'la birlikteliğinin kesin olduğunu söylüyor bana en güvendiklerim. Hatta öyle ki İspanya tatillerini, tarihlerini bile veriyorlar.

KIVANÇ'IN ESKİ SEVGİLİSİ

Turan'ın yeni sevgilisi İdil Fırat, bir zamanlar yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikteydi. Fırat'la bir süre birlikte olan Tatlıtuğ, ilişkiyi bitirip eski sevgilisi Azra Akın'a geri dönmüştü.



Arda Turan\'ın Yeni Sevgilisi İdil Fırat

Son Dakika Magazin Arda Turan'ın Yeni Sevgilisi İdil Fırat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement