Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatları davadan çekildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatları davadan çekildi

12.12.2025 22:19  Güncelleme: 00:17

Yalova'da 6. kattaki evinin penceresinden düşen şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 'Kasten öldürme' suçlamasıyla gözaltına alınan kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatları dosyadan çekilme kararı aldı. Gülter'in henüz suçlu olup olmadığının bilinmediğini belirten avukatlar, "Bizim açımızdan yeterli şüpheler oluştu. Güllü'nün manevi mirasına saygı adına davadan çekildik" dedi. Öte yandan Sultan Nur Ulu adli kontrolle serbest bırakıldı Gülter'in de tutuklanması istendi.

Annesi Güllü'yü kasten öldürme suçlamasıyla gözaltında olan Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatları davadan çekildi.

GÜLLÜ'NÜN KIZI GÖZALTINDA

Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde 26 Eylül'de 6 katlı binanın en üst katındaki evinin penceresinden düşen şarkıcı Gül Tut'un ölümüne ilişkin Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürdürülüyor. Teknik ve fiziki takibin ardından Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu hakkında gözaltı kararı verildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 şüphelinin yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, 9 Aralık akşam saatlerinde İstanbul Büyükçekmece'de bir adrese düzenledikleri operasyonla Gülter ve Ulu'yu yakaladı. O sırada evde bulunan 17 yaşındaki bir kişi de gözaltına alındı. Gülter, Ulu ve 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÜLTER'İN AVUKATLARI DOSYADAN ÇEKİLDİ

Gülter ve Ulu emniyetten adliyeye sevk edilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Emniyet önünde gazetecilere açıklama yapan Gülter'in avukatları, dosyadan çekildiklerini söyledi. Avukatlar, Gülter'in henüz suçlu olup olmadığının bilinmediğini belirterek, "Bizim açımızdan yeterli şüpheler oluştu. Güllü'nün manevi mirasına saygı adına davadan çekildik."

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Güllü cinayeti soruşturmasında Sultan Nur Urlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika Magazin Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatları davadan çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Nazenin4747 Nazenin4747:
    öldürmedi kıza iftara atmayın o suçsuz günahsız bir melek 15 272 Yanıtla
    ak_yusuf_ ak_yusuf_:
    İş misin?? Sipariş misin?? Deli misin?? Oynak mısın?? 152 2
    Emre Turanlı Emre Turanlı:
    ironi yapıyor bence 105 2
    Secil Turgut Secil Turgut:
    ironiyi anlamayan 90 kişi 60 3
    @abdyrahym @abdyrahym:
    iyimisin dayi ne kullandin? 57 3
    islam Bulut null islam Bulut null:
    sen mit müsteşarı mısın bu kadar kesin konuşuyorsun bülük. 22 5
    123612e6 123612e6:
    Seçil sende ironi ne zaman yapılacağını yerli yersiz olup olmadığını bilemiyor musun. çok akıllı mis gibi 90 kişi diye yazmışsın. 10 3
  • zeki69 zeki69:
    Kurban olduğum Allah'ım. ne büyüksün Allah kimseyi vatansız bırakmasın 79 11 Yanıtla
  • kuzey.ttl kuzey.ttl:
    belliydi 63 3 Yanıtla
  • Johny Guitar Johny Guitar:
    adının anlamı çok manidar 23 0 Yanıtla
  • 52qkj96hh9 52qkj96hh9:
    Zeki 69 bunun vatana nasıl bağladın?? 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement