Anneannesinden Zara'ya 'Sahnede Oynama' Tavsiyesi - Son Dakika
Magazin

Anneannesinden Zara'ya 'Sahnede Oynama' Tavsiyesi

Anneannesinden Zara\'ya \'Sahnede Oynama\' Tavsiyesi

Türk halk müziğinin güçlü sesi, sevilen sanatçı Zara, Küçükçekmece Arenamega'da binlerce kişiye türkü ziyafeti sundu.

25.02.2014 10:25

Türk halk müziğinin güçlü sesi, sevilen sanatçı Zara, Küçükçekmece Arenamega'da binlerce kişiye türkü ziyafeti sundu. Konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz de katıldı.

Zara, konserin açılışını 'Mihriban' türküsüyle yaparken halk müziğinin birbirinden güzel türkülerini hayranları için söyledi. Ünlü sanatçı repertuarında yer verdiği Karadeniz türküleriyle de oynatırken, seslendirdiği Orhan Gencebay'ın 'Dilenci' şarkısıyla büyük alkış aldı. Zara'ya sahnede 20 kişilik orkestra eşlik etti.

"ANNEANNEM OYNAMA DERDİ"

Güçlü sesiyle binlerce kişiyi büyüleyen sanatçı, konserlerinde neden oynamadığını da şu sözlerle açıkladı; "Rahmetli anneannem, evlat bir gün şöhret olursan, sahnede çok oynama. Sadece omuzların sallansın, demişti. O yüzden en hareketli şarkılarda bile sadece omuzlarımla yetinirim, oynamam"

"AZİZ YENİAY'A TEŞEKKÜRLER"

Konser boyunca sahnede seyircilerle sohbet edip güzel mesajlar veren Zara'ya Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'da teşekkür ederek günün anısına çiçek verdi. Arenamega'nın çok başarılı bir iş olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Zara, "İstanbul ve Anadolu'da spor salonlarında konser vermekten bıktık. Sanatın ve sanatçının dostu Aziz Yeniay'ı bu değerli eseri kazandırdığı için tebrik ederim" dedi.

Konserde sahneye çıkan Latif isimli Azeri bir çocuk ise, söylediği Azeri türküsüyle konsere renk kattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Anneannesinden Zara'ya 'Sahnede Oynama' Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement