Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için mahkemelere aile içi şiddet eğitimi talep etti - Son Dakika
Magazin

Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için mahkemelere aile içi şiddet eğitimi talep etti

Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için mahkemelere aile içi şiddet eğitimi talep etti

Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için Brad Pitt ile girdiği dava sürecinde Yargıç John W. Ouderkirk'i eleştirerek mahkemelere aile içi şiddet eğitimi verilmesi gerektiğini belirtti. Jolie, yargıcı önyargılı olmakla suçlarken, Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise Jolie'nin gerçekleri çarpıtmak için yargıcın itibarını zedelemeye çalıştığını savundu. Yargıç Ouderkirk daha önce çiftin 6 çocuğunun ortak velayetine eşit olarak sahip olması gerektiğine karar vermişti.

05.10.2023 16:13  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar Hollywood'un gözde çifti olan Angelina JolieBrad Pitt cephesinde sular durulmuyor.

ABD basınında çıkan haberlere göre, Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için Pitt'le girdiği davaya bakan Yargıç John W. Ouderkirk'i eleştirerek mahkemelere aile içi şiddet eğitimi verilmesi gerektiğini belirtti.

Jolie, yazdığı 29 Eylül tarihli mektupta, çocuklarının mahkemede aile içi şiddetle ilgili ifade vermesi talebini reddeden yargıcı "önyargılı" olmakla ve Brad Pitt'in tarafını tutmakla suçladı.

Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise The Post gazetesine yaptıkları açıklamada, Jolie'nin gerçekleri çarpıtmak için her zamanki taktiklerini kullandığını, bu amaçla yargıcın itibarını zedelemeye çalıştığını savundu.

Yargıç Ouderkirk, 2021 yılında çiftin 6 çocuklarının ortak velayetine eşit olarak sahip olması gerektiğine karar vermişti. Jolie o dönemde de yargıcın davadan alınması için talepte bulunmuştu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Angelina Jolie, çocuklarının velayeti için mahkemelere aile içi şiddet eğitimi talep etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement