'An' Beni İfade Eden Bir Koleksiyon Oldu - Son Dakika
Magazin

'An' Beni İfade Eden Bir Koleksiyon Oldu

\'An\' Beni İfade Eden Bir Koleksiyon Oldu

Ünlü moda tasarımcısı Özgür Masur, "Her koleksiyonumda, o koleksiyonun kadınının kim olabileceğini düşünüyorum.

18.04.2012 06:03

Modacı Özgür Masur, 'An' adını verdiği yeni koleksiyonunu bir defile yerine televizyon dizilerinin ünlü oyuncuları Selin Demiratar, Sedef Avcı, Melike İpek Yalova, Gülcan Arslan ve manken Didem Soydan'la yapılan bir moda çekimiyle tanıtacak. Genç oyuncular ve ünlü bir modelle yaptığı fotoğraf çekimini ilk kez Şamdan Plus'tan Öykü Yazıcıoğlu'yla paylaşan Özgür Masur, koleksiyonunu; poz veren kadınlar ise Özgür Masur'u anlattı:

Her koleksiyonumda, o koleksiyonun kadınının kim olabileceğini düşünüyorum ve Özgür Masur kadınını yansıtabilecek kişiler ile çalışıyorum. Bu koleksiyonu da özel yüzler ve isimler canlandırsın istedim. Bu ekipteki kadınlar hem çok güzel, hem de gerçekten de çok özel yüzler...

İLHAMA İNANMAM

Son koleksiyonum 'An'ın anlatımı bence çok net; kendimi ifade eden bir koleksiyon oldu. İlk defa modern kadına, geleneksel motifler ile harmanlanmış, dişiliğin ince çizgisinde, çok özel ve seksiliği gizem dengesiyle koruyan bir koleksiyon yaptım. İlhama inanmayan bir moda tasarımcısı olarak sadece ne yapmak istediğimi sorguladım.

Sokaklardan beslenen biriyim, insanları gözlemlemeyi severim. Kadınların nasıl giyinmek istedikleri ve stilleri dikkatimi çeker. Ben o kadınları, Özgür Masur yorumu ile nasıl şekillendiririm diye düşünürüm.

Özgür Masur markası dışında artık hazır giyim için de hayata geçirdiğim ve beni çok heyecanlandıran yeni bir markam var. 'Soul by Özgür Masur' adlı hazır giyim markam için keyifli bir mağaza açmayı hedefliyorum.

Yurt dışına açılma planlarım var. Ama yurt dışında defile yapmak her şey değil. Önemli olan iyi bir zemin oluşturduktan sonra tasarımlarınızın sunulduğu platformun da bir o kadar iyi olması... Nihayetinde bu bütünlüğü oluşturmak da ciddi bir maliyet.

ÖRNEK ALMAM

Moda sektöründe kendi rüştünüzü ispatlayana kadar alttan almanız ve kendinizi pişirmeniz gerekiyor. ve bu da, genç yaşta daha kolay...

Çok net belirtmeliyim ki, hiç kimseyi örnek almıyorum. Birilerinden etkilenmek ve onlara benzemek durumuna karşı ciddi fobim var. Beni de farklılaştıran ve özel kılan durum bu açıkçası...

MODACI ÖZGÜR MASUR'U 'KADINLARI' ANLATIYOR

SELİN DEMİRATAR

Özgür, çok iyi bir moda tasarımcısı ve onun kıyafetleri içerisinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yeni koleksiyonu gördüğümde ise kesinlikle bir 'Özgür Masur Kadını' olmak istediğimi hissettim

SEDEF AVCI

Birçok özel gecede zaten Özgür Masur kadınıyım. Onun elbiselerinin kadın bedeninde yükseldiğine inanıyorum.

MELİKE İPEK YALOVA

Özgür daha önce tarzını beğendiğim bir tasarımcıydı, şimdi ise samimiyetine çok inandığım biri.

GÜLCAN ARSLAN

Koleksiyonu bana gösterdiğinde öyle büyülendim ki, inanın hepsini giymek istedim.

DİDEM SOYDAN

Özgür'ün bendeki yeri çok ayrı. Çünkü ben, Özgür'ün ilk ve ikinci koleksiyonunun yüzüydüm. Birbirlerimize olan sevgimiz koşulsuz. Çekimde taşıdığım her kıyafete de bayıldım.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'An' Beni İfade Eden Bir Koleksiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement