Alkol Aldığı Haberlerine Nurseli İdiz Yerine, Kocasından Açıklama Geldi - Son Dakika
Magazin

Alkol Aldığı Haberlerine Nurseli İdiz Yerine, Kocasından Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde alkol aldığı için sahneye çıkamayan Nurseli İdiz'i, kocası Cem İdiz savundu. Cem Bey, "Ne alkolü, tansiyon problemi var." diyerek haberleri yalanladı.

25.08.2017 13:43  Güncelleme: 14:22

Geçtiğimiz yıllarda Alaçatı'da çekilen alkollü görüntüleri günlerce konuşulan ünlü oyuncu Nurseli İdiz'in, önceki gün yine sahne alacağı oyuna alkollü olduğu nedeniyle çıkamadığı iddia edilmişti. Nurseli İdiz, herhangi bir açıklama yapmazken konuya dair açıklama eşinden geldi. Cem İdiz, "Artık şu alkol yalanından ve Nurseli'yi karalamaktan vazgeçsinler." diye isyan etti.

"HABERLER YALAN, BİZİ RAHAT BIRAKIN"

Erhan Yazıcıoğlu'nun Volkan Severcan ile birlikte sahnelediği Aşk-ı Memduh tiyatro oyunu, önceki gece saat 20.00'da Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde sahnelendi. İddialara göre oyunun ilk perdesinde kısa bir bölümde sahne alacak olan Nurseli İdiz alkollü olduğu için rolünü sahneleyemediği iddia edilmişti. İşte o iddialara Nurseli İdiz sessiz kalırken eşi Cem İdiz yanıt verdi. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle uyuduğunu söyleyen eşi Cem İdiz, alkol iddialarını yalanladı ve "Bizi rahat bırakın" diyerek tepki gösterdi.

Alkol Aldığı Haberlerine Nurseli İdiz Yerine, Kocasından Açıklama Geldi

Son Dakika Magazin Alkol Aldığı Haberlerine Nurseli İdiz Yerine, Kocasından Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement