Aliye Uzunatağan'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişecek - Son Dakika
Magazin

Aliye Uzunatağan'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişecek

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi ve 2 kez ameliyat oldu. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Tanrıöğen'in rol arkadaşı Aliye Uzunatağan, onu bekleyeceklerini ancak senaryoda değişiklikler yapıldığını söyledi.

03.02.2024 07:49  Güncelleme: 07:59

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncularından Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat oldu. Önceki gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarıyla karşılaşan dizinin usta oyuncularından Aliye Uzunatağan, tedavisine yoğun bakımda devam eden rol arkadaşı Tanrıöğen'i bekleyeceklerini ve senaryoda değişiklikler yapıldığını söyledi.

"SETTAR'IN GELİŞİNİ BEKLEYECEĞİZ"

Önceki oyuncu kızı Ayşecan Tatari ile Nişantaşı'nda görüntülenen Uzunatağan, rol arkadaşı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili "Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda... Settar'ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak" ifadelerini kullandı.

Aliye Uzunatağan'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Tedavisi devam ediliyor, Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişecek

AYŞECAN TATARİ: SETLERE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolüyle hafızalara kazınan ve meslektaşı Edip Tepeli ile evlenen Ayşecan Tatari de setlere geri dönmeyeceğini söyledi. Vaktinin büyük bir kısmını kızıyla ilgilenerek geçiren Tatari "Setlere dönme gibi bir planım yok" dedi. Aliye Uzunatağan da "Kızınız oyuncu, torununuz da oyuncu olur mu?" sorusuna, "Kesinlikle... Babası da (Edip Tepeli) oyuncu" cevabını verdi.

Aliye Uzunatağan'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Tedavisi devam ediliyor, Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişecek
Aliye Uzunatağan\'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Kızılcık Şerbeti\'nin senaryosu değişecek

Son Dakika Magazin Aliye Uzunatağan'dan Settar Tanrıöğen açıklaması: Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selim Kayisi: Bir senaryosu mu vardı acaba ? 8 2 Yanıtla
  • Enes Kurt: sete donmesi gibi bir durum olmayacak . Ve demans deliryum gibi hasta lik larda baslamasi olasi. Buyuk ihtimal oana benzer biri diziye dahil olur. Onuda yurt disina gitti derler olur biter dizide 7 3 Yanıtla

Advertisement