Alişan'la Küstü Eski Sevgiliyle Barıştı - Son Dakika
Magazin

Alişan'la Küstü Eski Sevgiliyle Barıştı

Alişan\'la Küstü Eski Sevgiliyle Barıştı

'Kankim' dediği Alişan'la Twitter'da kavga edip küsen Demet Akalın, rotayı değiştirdi.

30.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:04

Magazin dünyasında küsüp barışmalarıyla ünlü olan Demet Akalın, bu alışkanlığından bir türlü vazgeçmiyor.

Yaz başında, uzun süredir küs olduğu Ece Erken ve Hande Yener ile barış çubuğu yakan Akalın, geçtiğimiz günlerde ise yakın arkadaşı Alişan ile küsmüştü. Ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden atıştığı Alişan için "Su kurnazı" demişti. Alişan da Demet Akalın'la aralarının bozulmasına, aralarında laf taşıyan ortak arkadaşları Ayşe Yıldız'ın neden olduğunu söylemişti.

TWİTTER'DAN TAKİBE BAŞLADI

Demet Akalın, Alişan'la arası bozulduktan sonra, uzun zamandır küs olduğu eski vokalisti Seda Önder'le yeniden görüşmeye karar verdi. Bir süre Alişan'la birlikte olan Önder'i, ünlü şarkıcıdan ayrıldıktan sonra vokalistliğinden kovan ve Twitter'da da bloklayan Akalın, geri adım attı. İşine son vermekle Önder'e haksızlık yaptığını söyleyen Akalın, genç kadınla yeniden görüşmek istediğini; kendisini Twitter'dan takip etmeye başlayarak gösterdi. Akalın'ın Seda Önder'le yeniden yakınlaşmasının Alişan'a nispet olarak yapıldığını düşünmeyen de az değil.

Önder de Akalın'ın attığı adımı gördü ve ünlü şarkıcıyı Twitter'da takip etmeye başladı. İkiliye yakın isimler, iki eski arkadaşın önümüzdeki günlerde bir araya geleceğini söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Alişan'la Küstü Eski Sevgiliyle Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement