Alican Sofu 'Aşk Yoksunu'na Klip Çekti - Son Dakika
Magazin

Alican Sofu 'Aşk Yoksunu'na Klip Çekti

Alican Sofu \'Aşk Yoksunu\'na Klip Çekti

Küçük yaşlardan itibaren şiir ve edebiyatta başarılı eserlere imza atan İzmirli şair Alican Sofu yeni şiiri Aşk Yoksun'a klip çekti.

01.10.2013 10:24

Küçük yaşlardan itibaren şiir ve edebiyatta başarılı eserlere imza atan İzmirli şair Alican Sofu yeni şiiri Aşk Yoksun'a klip çekti. Karaburun ve Mordoğan'da çekilen klipte Sofu'ya genç fotomodel Hayal Melek Erten eşlik etti.

Ayberk Özsoy yönetmenliğinde Caria Production tarafından çekilen klibe İzmir'in ünlü müzisyenlerinden Caner Şimşek bağlamasıyla ses verirken, müzik aranjesini de Volkan Sönmez gerçekleştirdi. Şu ana kadar iki bine yakın adına kayıtlı şiiri, iki şiir kitabı ve yüzlerce şarkı sözü yazan genç şair Alican Sofu, "Böylesine profesyonel isimlerle çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Bu klipte emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Emeği geçen insanlar sayesinde şiirlerim sevdiklerime daha etkili hitap edecektir" dedi.

Klibinde Sofu'ya eşlik eden Hayal Melek Erten, beş senedir sanatın bir çok dalıyla ilgilendiğini ve aynı zamanda fotomodellik yaptığını belirtti. Aynı zamanda İzmir Çetesi adlı dizide iki bölüm rol aldığını söyleyen genç oyuncu-fotomodel, klip çekimlerinin de çok eğlenceli geçtiğini ve çalıştığı ekiple olmaktan çok keyif aldığını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Alican Sofu 'Aşk Yoksunu'na Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement