Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat\'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

Güzel oyuncu Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan "Leyla ile Mecnun"un Mecnun'u Ali Atay ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Peki Ali Atay kimdir?

31.12.2018 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazal Kaya ve 5 yıldır beraber olduğu Ali Atay 14 Şubat'ta dünyaevine girecek. Çiftin düğün hazırlıkları başladı. Peki Ali Atay kimdir, kaç yaşındadır? İşte Atay hakkında merak edilenler...

14 ŞUBAT 2019'DA EVLENECEKLER

Beş yıldır birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan Ali Atay ve Hazal Kaya çifti, 14 Şubat 2019'da nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift, düğün hazırlıklarına başladı. İkilinin düğünü Mecidiyeköy'de bulunan lüks bir otelde gerçekleşecek.

ALİ ATAY KİMDİR?

Ali Atay, 20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Tam adı Dursun Ali Atay olan oyuncu, 1999'da Mimar Sinan Üniverisitesi Devlet Konservatuarı Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduğu yıl oyuncu arkadaşı Berkun Oya ile "Krek" isimli bir tiyatro ekibi kurdu ve burada oyuncu olarak yer aldı.Ali Atay, 2004 yılında Çeşm-i Bülbül dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizi sektörüne böylelikle adım atan Atay, 2006 yılında Türkan Şoray'ın da kadrosunda bulunduğu "Cemile" dizisinde rol aldı.

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

LEYLA İLE MECNUN HAYATININ DÖNÜM NOKTASI OLDU

"Eşref Saati", "Yapma Diyorum", "Kılıç Günü" gibi dizilerle ekranlara gelen Ali Atay, 2011 yılında TRT 1'de ekranlara gelen döneminin fenomen dizisi "Leyla ile Mecnun" dizisi ile akıllarda "Mecnun" karakteriyle yerleşti. Bu diziyle oyunculuk hayatında dönüm noktası yaşayan Atay, 2013 yılında aynı dizide rol alan arkadaşları Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Fırat İkisivri ile "Leyla the Band" isimli müzik grubunu kurdu ve grubun solisti oldu. Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılmasından sonra aynı ekiple "Ben de Özledim" dizisinde yer aldı.

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

İLK FİLMİ LİMONATA'YI ÇEKTİ

2014 yılında "Leyla ile Mecnun" dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Serkan Keskin ve Ertan Saban 'ın başrolü paylaştığı senaryosu da kendisine ait olan "Limonata"nın yönetmen koltuğuna oturdu. Aynı yıl Ertan Saban ve Aslı Enver ile "Mutlu Ol Yeter" dizisinde buluştu.

AYLA'NIN KADROSUNDA YER ALDI

2017 yılında Türkiye - Güney Kore ortak yapımı olan "Ayla" ile beyazperdeye gelen Atay, Çetin Tekindor, Meral Çetinkaya, Murat Yıldırım, Taner Birsel, Altan Erkekli, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerle aynı projede buluştu.Ali Atay, 2017 yılında internet dizisi olarak yayınlanmaya başlayan "Masum" da yer aldı. Oyuncu bu dizide Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Tülin Özen gibi isimlerle bir araya geldi.

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

Ali Atay, son olarak 2018'de vizyona giren "Ölümlü Dünya" filminin yönetmenliğini yaptı.

ÖZEL HAYATI

Ali Atay, 2008 yılında balerin Ebru Cansız ile evlendi. Çift, 2013 yılında yollarını ayırdı. Ali Atay, 2014 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile birlikte.

Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir?

Son Dakika Magazin Hazal Kaya 5 Yıllık Sevgilisi Ali Atay ile 14 Şubat'ta Evleniyor! Ali Atay Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement