Ali Ağaoğlu Kendisine Küfür Etti - Son Dakika
Magazin

Ali Ağaoğlu Kendisine Küfür Etti

Ali Ağaoğlu Kendisine Küfür Etti

Renkli kişiliğiyle dikkat çeken iş adamı Ali Ağaoğlu, konuk oyuncu olduğu Alper Kul'un 'Olur Olur' filminde duyanları şoke eden bir repliğe imza attı.

05.11.2014 12:16  Güncelleme: 12:22

İş adamı Ali Ağaoğlu, konuk oyuncu olduğu Alper Kul'un 'Olur Olur' filminde duyanları şoke eden bir repliğe imza attı. Sahibi olduğu inşaat firmasın ın reklam filmlerinde "Yaptım oldu" sloganıyla akıllarda yer eden Ağaoğlu, filmde ünlülerin benzerleri yarışmasına katılıyor. Kendi benzerini canlandıran Ağaoğlu'na "Aaa Ali Ağaoğlu, değil mi?" dediklerinde "Ali Ağaoğlu'nu s.....m" karşılığını veriyor.

"FİLM TEKLİFLERİNE AÇIĞIM"

7 Kasım'da gösterime girecek filmin İstanbul'daki galasına katılan Ağaoğlu, "Alper'in çok başarılı bir mizah anlayışı var, tüm ekibi gönülden kutluyorum. Çok ucuza gittim, beni 1 dolar ile kandırdılar. Şaka bir yana set çok eğlenceli geçti" dedi. Ağaoğlu, bundan sonra gelecek film tekliflerine açık olduğunu da söyledi. Filmde Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Selin Yeninci, Ayça Varlıer, Taner Ergör, Onur Atilla ve Aylin Kontante gibi çok sayıda başarılı oyuncu rol alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ali Ağaoğlu Kendisine Küfür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement