Aldatılmayı Çabuk Unuttu - Son Dakika
Magazin

Aldatılmayı Çabuk Unuttu

Aldatılmayı Çabuk Unuttu

Güzel popçu Demet Akalın Etiler'de görüntülendi.

10.08.2011 16:00

Güzel popçu Demet Akalın Etiler'de görüntülendi. Ayaklı Gazete'nin haberine göre; geçtiğimiz gün eski eşi yeni sevgilisi Önder Bekensir'in kendisini aldattığını Twitter'dan duyuran Demet Akalın, aldatılmanın hemen ardından ilk kez Etiler'de görüntülendi.

Demet Akalın aldatıldığını Twitter'dan paylaştığı bu iletilerle duyurmuştu:

"Hayatta hiç yanılmadım şu hislerime... Teyzem diye giderler karı koynundan çıkarlar pes!", "Karının koynundan zahmet edip çıkma sakın eşyaların çöpte!"

Bu olayın ardından hiç bir açıklamada bulunmayan Demet Akalın, sevgilisi Önder Bekensir ile Twitter üzerinden ayrılmış ve Önder Bekensir Bodrum'dan yaptığı açıklamada "Demet'in Twitter'da yazdıklarından sonra hiç konuşmadık. " demişti.

KAHKAHALAR ATTI

Demet Akalın dün bir kadın arkadaşıyla Bebek'te aracıyla seyir halindeyken görüntülendi. Bir ara 2 tane kamera kaseti almak için park eden Akalın kasetleri aldıktan sonra yoluna devam etti. Telefonunu bir an olsun elinden düşürmeyen güzel popçunun neşeli hali dikkatlerden kaçmadı. Aldatıldığını çabucak unutan Demet Akalın, telefon görüşmelerinde kahkaha atmayı da ihmal etmedi.

BU KEZ KONUŞMADI!

Bir anda kameraları karşısında gören Akalın, her zamankinin aksine bu kez konuşmadı. 'Aldatılma ve ayrılık' olaylarıyla ilgili kendisine yöneltilen soruları ise duymazdan gelerek aracının camını açmadı.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aldatılmayı Çabuk Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement