Afra Saraçoğlu DeFacto'nun yeni reklam yüzü oldu - Son Dakika
Magazin

Afra Saraçoğlu DeFacto'nun yeni reklam yüzü oldu

Afra Saraçoğlu DeFacto\'nun yeni reklam yüzü oldu

DeFacto'nun 'I Love Me' kampanyası için Afra Saraçoğlu reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncu, 'Önce kendinin iyi olduğundan emin olmalısın' diyerek kampanyanın mesajını verdi. Reklam filmi, 'Mutlu olmak için önce kendini önceliklendirmelisin' düşüncesiyle kurgulandı.

16.06.2023 11:55
p>Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, DeFacto'nun yeni reklam yüzü oldu. Markanın yeni kampanyası 'I Love Me' için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu "Önce kendinin iyi olduğundan emin olmalısın" dedi.

DeFacto, yeni kampanyası 'I Love Me' için son dönemin en dikkat çeken yıldızlarından olan Afra Saraçoğlu ile reklam anlaşması imzaladı. Ünlü isim 'Önce kendinin iyi olduğundan emin olmalısın' mottosundan hareketle yola çıkan markanın yeni kampanyası I Love Me için kamera karşısına geçti.

'Mutlu olmak için önce kendini önceliklendirmelisin' düşüncesiyle kurgulanan reklam filmi eğlenceli görüntülere sahne oldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Afra Saraçoğlu DeFacto'nun yeni reklam yüzü oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • turul ceylan: Afra reklamını yapar parasını alır amma defacto nun birtane ürününü hayatına sokmaz ..piyasada da bu ürün satmıyor zahten Bileysinnn…!!! 2 0 Yanıtla

Advertisement