ABD Programında "Türk Olmak Benim Suçum Değil" Diyen Serra Yılmaz'a Tepki - Son Dakika
Magazin

ABD Programında "Türk Olmak Benim Suçum Değil" Diyen Serra Yılmaz'a Tepki

ABD Programında "Türk Olmak Benim Suçum Değil" Diyen Serra Yılmaz\'a Tepki

Oyuncu Serra Yılmaz'a CNN International kanalında yayınlanan "Parts Unkown" programında söylediği "Türk olmak benim suçum değil" sözleri nedeniyle tepki yağıyor.

09.11.2015 11:38  Güncelleme: 12:09

Oyuncu Serra Yılmaz CNN International kanalında yayınlanan, dünyaca ünlü televizyon programcısı Antony Bourdain'in sunduğu "Parts Unkown" programına konuk oldu.

Serra Yılmaz'ın, Bourdain'in Türk olmak nasıl bir şey sorusuna "Evet Türküm ama bu benim suçum değil" şeklinde verdiği cevap ise Amerika'da yaşayan Türkler tarafından büyük tepki ile karşılandı.

Serra Yılmaz'a özellikle Twitter üzerinden tepki yağdı. Kendisine verilen tepkileri kendisine ait yorumları ile eleştiren Yılmaz, bir süre sonra çareyi yorum yapanları engellemekte buldu.

BOURDAİN'İN TÜRKİYE'DEKİ 2. PROGRAMI

Ünlü Şef Aşçı Antony Bourdain Amerika'da reyting rekorları kıran Parts Unkown programı ile Türkiye'ye ikinci defa geliyor. Son yaptığı programı İstanbul'da çeken ve genel olan program konsepti dışında daha çok Türkiye politikasını ve Gezi Parkı olaylarını ekrana taşıyan Bourdain bu sefer Türkiye'nin dış dünyadaki tanıtımında rol oynadı.

"YAKINDA BU ÜLKEDE HİÇ ERMENİ GENÇ KALMAYACAK"

Perşembe Pazarı'nda yaptığı çekimler sırasında Ermeni bir Türk vatandaşının işlettiği restoranı ziyaret eden Bourdain'in, "Ermenilerin Türkiye'deki geleceğini nasıl görüyorsunuz?" sorusuna, restoran sahibi "Yakında işler böyle giderse bu ülkede hiçbir Ermeni genci kalmaz hepsi bu ülkeyi terk eder." diye cevap verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin ABD Programında 'Türk Olmak Benim Suçum Değil' Diyen Serra Yılmaz'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (98)

  • Haktan: Sensiz Türklüğü yaşamak onurdur.biran önce gidersen BAHTİYAR oluruz. 79 0 Yanıtla
  • Vatanim : Bizde senin turk olmandan utanc duyuyoruz 57 3 Yanıtla
  • BENCE: KALBİ ÇİRKİN, YÜZÜ HEPTEN ÇİRKİN UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ KADIN. GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYOR GALİBA. YA SEV YA TERKET.... 55 2 Yanıtla
    Yorum: Erkek la.....bu.....ne....Garısı...... 14 1
  • Deist: Türk olmakla sorunum yok ama müslüman olmak benim suçum değil. 5 34 Yanıtla
    uyan: Aaaaa dert ettiğin şeye bak ! Müslüman değilim de olsun bitsin ne suç veya suçlu arıyorsun zaten yazdığın yazı imanın varsada seni tehlikeye soktu . Biz en başta müslüman olduğumuzdan dolayı Allah a şükrederiz , Elhamdülillah 20 1
  • Sid: bari ağzına alma Türklüğü ermeni sevici 34 3 Yanıtla
  • DADAŞ: zaten sana Türksün diyen olmadı ki kendi kendine yakıştırıyorsun, sen Türk değilsin ki, Türk olmak bir fazilettir, buna kimse erişemez, sen bile, ne olduğunu nerden geldiğini söyle bende senin ne olduğunu söyleyeyim, masa başında masal anlatma.... 34 1 Yanıtla
  • dogru: Bir röportajında allahı inkar ediyor bu pislik zaten baksanız yuzude şeytana ozellikle gozleri 32 3 Yanıtla
  • dogru: Bu kadın denen Mahlukat allahın peygamberi inkar eden ve dalga geçen bir pislik tir 30 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement