8 Mart'ta Nereye Gitmeli, Ne Yemeli, Ne Almalı? - Son Dakika
Magazin

8 Mart'ta Nereye Gitmeli, Ne Yemeli, Ne Almalı?

8 Mart\'ta Nereye Gitmeli, Ne Yemeli, Ne Almalı?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, yarın tüm yurtta kutlanacak.

07.03.2012 06:03

GÜNE ÖZEL TASARIMLAR

Ariş Pırlanta'nın özel olarak tasarladığı 8 rakamı; sonsuzluk ve kadın-erkek eşitliğini çağrıştırıyor. Tasarımlardaki pırlanta ise 'Her Kadın Pırlantadır' sloganına atıfta bulunuyor.

ŞIK VE ZARİF

Kadınlar için değerli ve yarı değerli taşlardan ürünler tasarlayan Karun Kıraç, Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. Markada her kadının ruhuna hitap eden bir tasarım var.

MAVİ PIRLANTAYLA FARKLI GÖRÜNÜN!

Dünyanın en nadide hazinelerinden biri olan mavi pırlantalar, bu yıl 8 Mart'ta Roberto Bravo farkıyla 'Naviblue' koleksiyonunda ışıldayacak. Bir hikayeden yola çıkarak tasarlanan serideki kalp şeklindeki küpeler her kadını büyüleyecek.

SİNEMADAN SERGİYE...

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yeşilçam'ın Kadınları' sergisi ve söyleşisi yarın Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde olacak. Saat 19.30'da Gülsen Tuncer, Fatma Karanfil, Mine Soley ve Nedret Güvenç etkinliğe katılan kadınlarla söyleşecek. 21 Yeşilçam sanatçısının fotoğraflarından oluşturulan sergide de sinemanın başarılı kadınlarının fotoğrafları bir arada olacak.

MÜZELERİ ÜCRETSİZ GEZİN

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve İstanbul Modern Sanat Müzesi, yarın tüm kadın ziyaretçileri için kapılarını ücretsiz açacak. Sabancı Müzesi'nde 'Rembrandt ve Çağdaşları- Hollanda Sanatının Altın Çağı' sergisini gezebilir; İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde rehberli turlara ve atölye çalışmalarına katılabilirsiniz. Turlar saat 11.00 ve 15.00'te.

AĞZINIZ TATLANSIN

Bind Chocolate, 'The Pink Collection' ile kadınların ağızlarını tatlandırıyor. El yapımı çikolatalarla dolu pembe kutu; topuklu ayakkabı şeklindeki süsle tamamlanıyor. Marka ürünlerinde de yüzde 10 indirim yapıyor.

YARINA ÖZEL KAMPANYA!

Bayrampaşa'daki Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo; yarın kapılarını, kadın ziyaretçilere özel yüzde 50 indirimle açıyor. Bu özel günde Turkuazoo Akvaryum'a gelen kadınlar; 10 bin sualtı canlısını yakından izleme fırsatı bulacak. Ayrıca Seda Kaya Güler yönetimindeki Rengarenk Kırmızı dergisi de kadın üyelerine Turkuazoo'da 10-11 Mart tarihlerinde yüzde 50 indirim uygulayacak.

MEKANLAR

THE RITZ CARLTON

The Ritz-Carlton, 11 Mart'a kadar özel bir program sunuyor. Hafta boyunca kadınlara; çikolatalı ve kırmızı şaraplı masajlar yapılacak. Ayrıca Çintemani Restaurant'da öğlen ve akşam yemekleri yüzde 50 indirimli olacak. Tel: 0212 334 44 44

CONRAD İstanbul

Conrad İstanbul'un 14'üncü katındaki Boğaz manzaralı Summit Bar'da yiyecek ve içecekler yüzde 10 indirimli olacak. Ayrıca eşsiz meze seçenekleriyle tanınan Meze Restaurant'da da yüzde 10 indirim ve bir yerli içecek ikram edilecek. Tel: 0212 310 25 25

RICHMOND NUA WELLNESS SPA

Richmond Nua Wellness-Spa'da yok yok! Nua'nın 8-11 Mart tarihleri arasında hazırladığı, dört günlük programda kadınlar; ister masaj yaptıracak, ister çok özel lezzetleri tadacak, isterlerse de zayıflama programına katılacaklar. Tel: 0264 582 21 00

HİLTON İstanbul:

Hilton İstanbul'daki 'Lobby Lounge'ta enfes kek ve pastalar; Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirimle satılacak. Ayrıca mekanda deniz tuzuyla peeling ve mum masajı; şımartılmayı hak eden tüm kadınlara özel fiyatlarla sunulacak. Tel: 0212 315 60 00

MOVENPICK HOTEL:

Mövenpick Hotel İstanbul'u tercih eden kadınlara, Azzur Restaurant'da yiyecekleri öğle veya akşam yemeğinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıca kadınları Bali, İsveç ve altın masajında da yüzde 25 indirim bekliyor. Tel: 0212 319 29 29

GÜZELLİK

TÜM ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR!

Bitkisel kozmetiğin ünlü markası Yves Rocher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Tüm ürünlerde, mağazalardaki indirime ek olarak 20 indirim fırsatı sunuluyor.

NEMLİ VE PARLAK DUDAKLAR!

Avon, Kadınlar Günü'nde kendine hediye almak isteyen kadınlar için 'Shine Attract'ı öneriyor. İki katmanlı rujun merkezinde canlı renkler yer alıyor, dış yüzeyi ise dudakları nemlendiriyor.

KADINLARA ÖZEL ARZU KAPROL ŞIKLIĞI

Modacı Arzu Kaprol'ün ünlü ped markası Kotex için tasarladığı Arzu Kaprol for Kotex tasarımı çantalar; 10-11 ve 17- 18 Mart tarihlerinde bu ürünü tercih eden tüketicilere hediye edilecek.

MİS GİBİ KOKMAK İÇİN

Eyüp Sabri Tuncer tarafından geliştirilen Perfume Jewels; duş jeli, vücut losyonu, parfüm ve vücut kokusundan oluşan kişisel bakım setleriyle dikkat çekiyor. Mis gibi kokan ürünler arasında yer alan duş jeli; cildinizin, doğal dengesini bozmadan temizleyip nemlendiriyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 8 Mart'ta Nereye Gitmeli, Ne Yemeli, Ne Almalı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement