55 Yaşında Hala 'Taş' Gibi - Son Dakika
Magazin

55 Yaşında Hala 'Taş' Gibi

55 Yaşında Hala \'Taş\' Gibi

'Ben Burdan Atlarım' yarışmasına katılan Semiha Yankı'nın bikinili görüntüsü izleyenleri büyüledi.

09.04.2013 09:14  Güncelleme: 12:19

1975 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Seninle Bir Dakika" şarkısıyla ülkemizi temsil eden ilk şarkıcı Semiha Yankı, şimdi de 'Ben Burdan Atlarım' yarışmasıyla gündemde. 55 yaşındaki Yankı, ünlülerin tramplenden atlayarak puan alacağı "Ben Burdan Atlarım" yarışmasına katılıyor.

TV'DE GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Show TV'de 'Ben Burdan Atlarım'ın tanıtım reklamında Semiha Yankı'yı bikinili görenler gözlerine inanamadı. Genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle izleyenleri şaşırtan Yankı, yarışmada da oldukça iddialı.

Son 1.5 aydır spora başladığını söyleyen Yankı, "Deli gibi spor yapıyorum. Jennifer Lopez'e benzedim. Hemen vücudum fark etti. Popo yukarı kalktı. Vücudumda bir kas fazlalaştı. Yarışmada olduğum için mutluyum" dedi.

''YEŞİLLİK YİYORUM''

Hayatı boyunca hiç fazla kilolu olmadığını belirten Yankı, fiziğini nasıl koruduğu sorusuna ise "Sabahları kahvaltı etmeden önce roka, tere ve maydanozu üzerine limon sıkarak ve hafif tuzlayarak yarım demet halinde yiyorum. Bol su içiyorum. İnanın başka özel yaptığım bir şey yok. Sanırım bu yeşillikler vücuttaki toksinleri attırıyor. Biraz da genetik faktörler önemli" cevabını verdi. Yankı, tramplenden çivileme atlayamazken, balıklama atlayabildiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 55 Yaşında Hala 'Taş' Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement