Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! - Son Dakika
Magazin

Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Zeynep Bastık\'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

2021 yılında Alaçatı'da nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve reklamcı Tolga Akış, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Bastık, biten evliliği sonrası yeni bir aşka yelken açtı. İşte detaylar...

04.10.2022 14:22

Genç şarkıcı Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış'la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de evlenmişti. Çiftin, bir yıl sonra sürpriz bir kararla boşanması sevenlerini şaşırttı.

Bastık, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti.

Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık." şeklinde konuştu.

Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

SÜRPRİZ AŞK İDDİASI!

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Zeynep Bastık, bir aydır yurtdışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı.

Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

İkilinin aşkı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. İkili, önceki gün aynı ayna karşısında poz vererek peş peş Instagram hesaplarından paylaştı.

Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Çift ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi Çanakkale'de tamamladı.

Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol alan Zeynep Bastık, asıl çıkışını ise müzik kariyeriyle yaptı.

Bastık, 2021-2022 yılları arasında Tolga Akış ile evli kaldı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Zeynep Bastık'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement