Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in evliliğinde kriz iddiası! Yeni evlenmişlerdi - Son Dakika
Magazin

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in evliliğinde kriz iddiası! Yeni evlenmişlerdi

Jennifer Lopez ile Ben Affleck\'in evliliğinde kriz iddiası! Yeni evlenmişlerdi

18 yıl sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez (52) ile Ben Affleck (49), görkemli bir düğünle evlenmişti. Lopez ve Affleck'in evliliğinde sorunlar olduğu öne sürüldü.

05.10.2022 12:16  Güncelleme: 12:17

2000'li yılların en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, sürpriz bir ayrılık yaşayarak nişan yüzüklerini atmıştı. Uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikili temmuz ayında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu.

"UYUMLU BİR EŞ İMAJI YARATMIŞTI"

Radar Online'a konuşan çifte yakın kaynaklar, Lopez ve Affleck'in yoğun iş programlarının yanında aileleri birleştirme stresini yönetmekte zorlandıklarını söyledi. Çiftin sürekli tartıştığını söyleyen bir kaynak şu ifadeleri kullandı: "Evlenmeden önce Jennifer, Ben'e karşı Oscar'lık bir performans sergilemişti. Mükemmel ve uyumlu bir eş imajı yaratmıştı."

"NE GİYİP NE GİYMEYECEĞİNE KARIŞIYOR"

Başka bir kaynak da Affleck'in alışkanlıklarının ilişkide sorun yarattığını belirtti: "Ben kot-tişört tarzında biri. Jennifer onun ne giyip ne giymeyeceğine karışmaya çalışıyor." Aynı kaynak, Affleck'in çok dağınık olduğunu ve evi hiç toplamamasının Lopez'i sinirlendirdiğini ekledi.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in evliliğinde kriz iddiası! Yeni evlenmişlerdi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in evliliğinde kriz iddiası! Yeni evlenmişlerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Naci Kuru: Bi hadisemi olmus )))) 3 0 Yanıtla

Advertisement