14 Yıldır Düşmanlar - Son Dakika
Magazin

14 Yıldır Düşmanlar

14 Yıldır Düşmanlar

Hollywood'un en güzel isimleri arasında yer alan Jennifer Lopez ve Cameron Diaz, yıllardır birbirlerinden nefret ediyor!

13.01.2012 06:03  Güncelleme: 08:25

Hollywood'un en güzel ve başarılı isimleri arasında yer alan Jennifer Lopez ve Cameron Diaz, yıllardır birbirlerinden nefret ediyor!

İkili arasında kavgayı başlatansa Jennifer Lopez'miş. Lopez, 1998 yılında Movieline isimli dergiye verdiği bir röportajda Cameron Diaz ile ilgili kullandığı ifadeler nefretin ilk fitilini ateşlemiş.

Jennifer Lopez'in, 1998 yılında Cameron Diaz hakkında verdiği röportajda kullandığı şu ifadeler ikilinin arasını buz gibi soğutmuş:

"Cameron mı? Manken kız mı? Şanslı bir manken kızdan öte bir şey değil!"

Bu söz üzerine başlayan sözlü savaş yıllardır basın üzerinden devam ediyor. Basın üzerinden sürekli atışan iki ünlü isim geçtiğimiz yıl çekimi tamamlanan 'What to Expect When You're Expecting' isimli filmin setindeyse yan yana bile gelmedi.

Savaşın daha da kızışmasınaysa Lopez'in, Diaz'ın eski sevgilisi Bradley Cooper ile görüşmeye başlaması neden oldu. İkilinin ilişkisi kısa ömürlü olsa da Diaz bu olayı unutmadı ve Lopez'in yıllarca birlikte olduğu P. Diddy ile aşk yaşamaya başladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 14 Yıldır Düşmanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement