Ümraniye'de Kasım Ayı Kültürel Etkinliklerle Dopdolu - Son Dakika
Kültür Sanat

Ümraniye'de Kasım Ayı Kültürel Etkinliklerle Dopdolu

Ümraniye\'de Kasım Ayı Kültürel Etkinliklerle Dopdolu

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü her ay düzenledikleri etkinliklerine devam ediyor.

01.11.2012 09:55  Güncelleme: 09:53

Kasım'da "sohbetler" başlığı altında alanının uzmanı kabul edilen isimler Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezlerinde kültür sanatseverlerle birlikte olacak. Prof. Dr. İsmail Lütfü Çakan ile "Hadis Okumaları", Dursun Ali Taşçı ile "Mesnevi Okumaları", M. Fatih Çıtlak ile "Hikmet Söyleşileri", Hilmi Yavuz ile "Edebiyat Sohbetleri", İlber Ortaylı ile "Tarih Sohbetleri" takip edilebilecek etkinlikler. Ayrıca Talha Uğurluel ile "Hicret" ve Ali Toker'in canlı tasavvuf musikisi eşliğinde "Aziz Mahmud Hüdayi"nin hayatını anlatacağı program da bu ayın etkinlikleri arasında yer alıyor. Kasım ayının sağlık ajandasında günümüzün ciddi bir sorunu olan "obezite" konusu uzman hekimler tarafından enine boyuna ele alınacak.

Bu ay çocuk izleyicilerimiz için "Benim Komik Dedişlerim", "Uç Hazerfen Uç", "Büyümeyen Çocuklar", "Kaptan Amca ve Tayfası", "Anadolu Çocuk Müzikali" gibi birbirinden eğlenceli birçok tiyatro oyunu, hafta sonları farklı kültür merkezlerinde seyircisiyle buluşacak.

Sevimli animasyon karakterlerin yer aldığı "Sammy'nin Maceraları 2", Osman Sınav imzalı "Uzun Hikâye" ve iyi bir eğlence vadeden "Cesur" adlı animasyon filmler, Kültür Merkezlerinde bu ay gösterime girecek. Ayrıca özgün tarzıyla Hasan Cihat Özer konseri ve "Gelenekten Geleceğe" içerikli Türk Sanat Müziği Konseri de, müzik severleri bekleyen diğer etkinlikler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ümraniye'de Kasım Ayı Kültürel Etkinliklerle Dopdolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement