Türk ve Yunan sanatçılar Bodrum'da dostluk ve kardeşlik konseri verecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Türk ve Yunan sanatçılar Bodrum'da dostluk ve kardeşlik konseri verecek

Türk ve Yunan sanatçılar Bodrum\'da dostluk ve kardeşlik konseri verecek

Bodrum Belediyesi ile Yunanistan'ın Kos Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan dostluk ve kardeşlik konseri için Kos ve Bodrumlu sanatçılar bir araya gelecek. Bodrum Limanında karşılanan Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras ve beraberindeki 50 kişilik ekip, Bodrum Kalesi gezisiyle misafir edildi. Konser etkinliği, Kumbahçe Mahallesi Halikarnas Konser alanında gerçekleştirilecek ve barış, dostluk, demokrasi ve kardeşlik temasıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından ikinci kez düzenleniyor.

15.09.2023 14:57  Güncelleme: 14:58

Türk ve Yunan sanatçıların, Bodrum Belediyesi ile Yunanistan'ın Kos Belediyesi işbirliğinde Bodrum'da "dostluk ve kardeşlik" konseri vereceği bildirildi.

Bodrum Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras'ın da aralarında bulunduğu 50 kişilik ekip, dostluk ve kardeşlik konseri vermek için ilçeye geldi.

Belediye Başkanı Ahmet Aras ile beraberindekiler heyeti, Bodrum Limanında karşıladı. Karşılamanın ardından heyete, Bodrum Kalesi gezdirilerek belediyede misafir edildi.

Kos ve Bodrumlu sanatçıların beraber sahne alacağı dostluk ve kardeşlik konser etkinliği, bu akşam Kumbahçe Mahallesi Halikarnas Konser alanında gerçekleştirilecek.

Aras, ilçede bu akşam barış, dostluk, demokrasi, kardeşlik etkinliğinin ikincisini gerçekleştirecekleri için çok mutlu olduklarını belirterek, 25 Ağustos'ta da kendilerinin Kos'ta bir konser verdiğini anlattı.

Nikitaras ise sıcak karşılama için Aras ve heyetine teşekkür ederek, dostluk ortamında karşılandıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Türk ve Yunan sanatçılar Bodrum'da dostluk ve kardeşlik konseri verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement