Sümela'nın Şifresi; Sakarya'da Çözüldü - Son Dakika
Kültür Sanat

Sümela'nın Şifresi; Sakarya'da Çözüldü

Sümela\'nın Şifresi; Sakarya\'da Çözüldü

"Sümela'nın Şifresi Temel" Yönetmen ve oyuncuları, hafta sonu geldiği Serdivan AVM'de hayranlarına imza dağıttı.

16.01.2012 10:20

Yönetmenliği'ni Adem Kılıç'ın, Yapımcılığını Üçgen Yapım Evi'nin üstlendiği "Sümela'nın Şifresi Temel" Yönetmen ve oyuncuları, hafta sonu geldiği Serdivan AVM'de hayranlarına imza dağıttı.

SEVİLEN OYUNCULAR

Tüm Türkiye'de 16 Aralık 2011 tarihinde vizyona giren ve izleyici kitlesi iki milyon kişiyi bulan Yönetmenliği'ni Adem Kılıç'ın, Senaryosu'nun (Senarist) Yılmaz Okumuş'un ve Yapımcılığını da Üçgen Yapım Evi'nin üstlendiği "Sümela'nın Şifresi Temel"in Yönetmen ve oyuncuları, hafta sonu geldiği Serdivan AVM'de hayranlarıyla buluşarak, onlara imzalı afiş fotoğraflarını dağıttı. İmza sonrası Kahve Dünyası'nda kahvelerini yudumlayarak, AFM Sinemaları'na geçen "Sümela'nın Şifresi Temel" Ekibi; burada hayranlarıyla birlikte, filmi izledi. Ardından Pizza Pizza'da yemek yiyen ekip, Pizza House'de kahvelerini içerek, Sakarya'dan ayrıldı.

HAYRANLARIYLA

Kendilerini bekleyen hayranlarıyla Serdivan AVM'de buluşan "Sümela'nın Şifresi Temel" Filminin Yönetmeni Adem Kılıç, Senarist Yılmaz Okumuş, Oyuncular Alper Kul, Aslıhan Güner, İsrafil Köse, Çetin Altay ve Pınar Şenol; onlara imzalı afiş fotoğraflarını dağıttı. Oyuncularla sohbet ederek, hatıra fotoğraf çektiren hayranları; onları Sakarya'da görmenin mutluluk ve heyecanını yaşadı. Sakarya'ya gelmekten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Yönetmenliği Adem Kılıç; Sümela'nın Şifresi Temel Filminin ikincisi de sürprizlerin yaşanacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sümela'nın Şifresi; Sakarya'da Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement