Semiha Berksoy'un sanatı ve hayatı üzerine 'aşk' dolu bir söyleşi - Son Dakika
Kültür Sanat

Semiha Berksoy'un sanatı ve hayatı üzerine 'aşk' dolu bir söyleşi

Semiha Berksoy\'un sanatı ve hayatı üzerine \'aşk\' dolu bir söyleşi

O'Art, tüm sanatların birliği "Gesamtkunstwerk"in Türkiye'deki erken öncüsü Semiha Berksoy'u anmaya devam ediyor.

01.03.2017 13:52

O'Art, 20 Ocak'tan bu yana izleyici ile buluşturduğu "Aşk'la, Semiha Berksoy" sergisi kapsamında düzenlediği halka açık seminerlerin ikinci ayağını 4 Mart'ta gerçekleştirecek. Sanatçının resim ve desenleriyle iç içe düzenlenecek seminerde Zeliha Berksoy, Esra Aliçavuşoğlu, Evrim Altuğ, Semiha Berksoy'un sanatı ve hayatını anlatacak.

Odeabank ve Galerist işbirliği ile 20 Ocak'ta O'Art'ta açılan "Aşk'la Semiha Berksoy" sergisi kapsamında, ilki 11 Şubat'ta düzenlenen halka açık semirlerin ikincisi 4 Mart'ta düzenlenecek.

O'Art'ta sanatçının eserleri ile iç içe düzenlenecek seminerde Semiha Berksoy'un kızı Zeliha Berksoy, annesinin hiç bilinmeyen yönlerini anlatırken, Evrim Altuğ ve Esra Aliçavuşoğlu sanatçı kişiliğine vurgu yapacak. Seminerin moderatörlüğünü, aynı zamanda "Semiha Berksoy: Catalogue Raisonné" kitabının da editörlüğünü üstlenen Derya Yücel yapacak.

Sanatçının aşkı farklı biçimlerinde merkeze aldığı resim ve desenlerinin biraraya geldiği 'Aşk'la, Semiha Berksoy' sergisi, 18 Mart'a kadar O'Art'da açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Semiha Berksoy'un sanatı ve hayatı üzerine 'aşk' dolu bir söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement