Sadık Gürbüz, Mersin'de Barış Günü Programında Sahne Alacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Sadık Gürbüz, Mersin'de Barış Günü Programında Sahne Alacak

Sadık Gürbüz, Mersin\'de Barış Günü Programında Sahne Alacak

Mersin Yenişehir Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenleyeceği programda Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Sadık Gürbüz'ü sahneye çıkaracak. Gürbüz, barış için türkülerini seslendirecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, programı tüm Mersinlilere davet ederek, barışın ve dayanışmanın önemini vurguladı.

24.08.2023 15:26

Mersin Yenişehir Belediyesi'nin '1 Eylül Dünya Barış Günü' dolayısıyla düzenleyeceği programda Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Sadık Gürbüz sahne alacak.

Dünyada çatışmaların sona ermesi, insan haklarının korunması ve küresel dayanışmanın öneminin vurgulandığı 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Yenişehir Belediyesi, Sadık Gürbüz dinletisiyle Mersinlileri bir araya getirecek. 1 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek dinleti programında sahne alacak Gürbüz türkülerini barış için okuyacak.

Mersinlileri, Dünya Barış Günü programına davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Barış, Dünyada Barış" sözüne dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Kültür ve sanat etkinliklerinin insanları bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturduğuna inanıyoruz. Bu özel günde de müziğin ve sanatın gücünü kullanarak barışın güzelliklerini birlikte kutlamak istiyoruz. Barışın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatmak ve vurgulamak adına, 1 Eylül'de gerçekleştireceğimiz programımıza tüm Mersinli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesini yaşatmak için mücadelemiz sürecek. Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Sadık Gürbüz, Mersin'de Barış Günü Programında Sahne Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement