Nova Muzak 11'de Önemli Değişiklik - Son Dakika
Kültür Sanat

Nova Muzak 11'de Önemli Değişiklik

Nova Muzak 11\'de Önemli Değişiklik

Jaki Liebezeit& Burnt Friedman konseri, Liebezeit'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi.

20.03.2013 17:44

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle düzenlenen Nova Muzak Series kapsamında 23 Mart Cumartesi gecesi gerçekleştirilecek Jaki Liebezeit& Burnt Friedman performansı, Liebezeit'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. Aynı gece gerçekleştirilecek Mika Vainio konseri ise 21.30'da başlayacak.

Borusan Müzik Evi'nde 23 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirilmesi planlanan Jaki Liebezeit& Burnt Friedman konseri, Liebezeit'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. Gecenin diğer yıldızı Finlandiya'nın efsanevi elektronika ikilisi Pan Sonic'ten tanıdığımız Mika Vainio'nun performansı ise 21.30'a alındı.

90'lı yılların başında Ilpo Väisänen ile kurduğu Pan Sonic'in dağılmasıyla beraber kendi solo kariyerine yoğunlaşan Vainio, albümlerinde oldukça minimal sayılabilecek bir form anlayışından çıkmış ritimlerin üzerine doğaçlamalar ile üretilmiş gürültüleri, uğultuları, ses bulutlarını, bazen aşırı soyut bazen de dinleyicinin yüzüne çarparcasına sertlikte, aşırı doğrudan bir ifadeyle yansıtıyor. Solo kariyeri haricinde Fennesz, Vladislav Delay gibi müzisyenlerle doğaçlama performanslar Vainio, 23 Mart Cumartesi akşamı 21.30'da Borusan Müzik Evi sahnesinde.

Dileyen izleyicilerimiz 23 Mart Cumartesi gününe kadar Biletix satış noktalarından biletlerini iade edebilirler.

Nova Muzak Series 11 :

MIKA VAINIO

Tarih: 23 Mart Cumartesi

Saat: 21.30

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Nova Muzak 11'de Önemli Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement