Kuş Öpücüğü - Son Dakika
Kültür Sanat

Kuş Öpücüğü

Kuş Öpücüğü

bütün çıkmaz sokakları drama çıkan bir mahallede umut arayan anne ve oğulun hikayesini anlatan "Kuş Öpücüğü" tiyatro oyunu, 21 Aralık'ta ] Kadıköy E..K Tiyatrosu'nda.

21.12.2016 20:04

bütün çıkmaz sokakları drama çıkan bir mahallede umut arayan anne ve oğulun hikayesini anlatan "Kuş Öpücüğü" tiyatro oyunu, 21 Aralık'ta ] Kadıköy E..K Tiyatrosu'nda...

Kuş Öpücüğü, yıllar sonra oğluna kavuşan bir anne (Hatice) ve hayatını sokaklarda akordeon çalarak kazanan hasta bir oğulun (Mehmet) hikayesi. Oyun, torbacıları, hırsızları ve artık normalleşmiş polis müdahaleleriyle hayatın hızlı aktığı bu mahallede tek göz bir evin içinde,Mehmet ile Hatice'nin geçmişle ve birbirleriyle hesaplaşmalarıyla başlar.

Mehmet'in kronik kalp rahatsızlığının gün gün ciddileşmesi Hatice'yi bir çözüm arayışına sürükler. Umudu ışıltılı ve bir o kadar da acımasız televizyon dünyasında aramalarıyla yaşamları bir anda değişir.

Berkay Ateş'in yazıp, Can Kulan ve Emir Çubukçu'nun yönettiği, dramaturgluğunu ise Aylin Alıveren'in yaptığı Kuş Öpücüğü'nde, Berkay Ateş, Güneş Hayat ve Emir Çubukçu rol alıyor.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Kuş Öpücüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement