Kırklareli'de markette kadın müşteriyi taciz eden şahsın akli dengesi bozuk çıktı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kırklareli'de markette kadın müşteriyi taciz eden şahsın akli dengesi bozuk çıktı

Kırklareli'de bir markette yaşanan taciz olayının görüntüleri infiale yol açtı. Alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada "Akli dengesi bozuk olan vatandaşımız adli makamlarca gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili adli süreç devam etmekte olup akli dengesi bozuk olan vatandaşımız gerekli sağlık kontrolü ve tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

19.03.2024 18:21  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde markette bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan akli dengesi yerinde olmayan kişi, tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi.

Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, kentteki bir zincir markette alışveriş yapan bir kadının, akli dengesi bozuk bir kişinin tacizine uğradığı, ihbar üzerine polisin olaya müdahale ettiği belirtildi.

Kırklareli'nde Markette Taciz Olayı: Akli Dengesi Bozuk Kişi Hastaneye Sevk Edildi

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ, HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Şüphelinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Akli dengesi bozuk olan vatandaşımız adli makamlarca gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili adli süreç devam etmekte olup akli dengesi bozuk olan (ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanınca yüzde 40 engelli raporu verilen, organik olmayan psikoz, tedaviyle işlevselligi kısmen düzelen) vatandaşımız gerekli sağlık kontrolü ve tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edilmiştir."

Kırklareli'nde Markette Taciz Olayı: Akli Dengesi Bozuk Kişi Hastaneye Sevk Edildi

NE OLDU?

Kırklareli'nde alışveriş yapan bir kadının tacize uğradığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde olay sonrası neye uğradığını şaşıran kadının, kendine geldikten sonra adama tepki gösterdiği görülüyor. Bu esnada çevredekilerin de adama müdahale etmesi ile markette ortalık bir anda karışıyor.

Kırklareli'nde Markette Taciz Olayı: Akli Dengesi Bozuk Kişi Hastaneye Sevk Edildi

"BELLİ Kİ ONLARCA DEFA YAPMIŞ"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerin altına "Herifin rahatlığa bakarsak 50+ suç kaydı vardır", "Belli ki onlarca defa yapmış onlarca defa cezasız kalmış", "Bu basit bir olay değil, kadının travması olmuştur kesinlikle", "Elini keseceksin hiç affetmek olmayacak" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kırklareli\'de markette kadın müşteriyi taciz eden şahsın akli dengesi bozuk çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kırklareli'de markette kadın müşteriyi taciz eden şahsın akli dengesi bozuk çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • huseyin ergun: Hayret. AKP aleyhine yorum yapılmamış. 35 47 Yanıtla
    yavuz ağdaş: İlk yorumu yapan sensin farkında mısın ?? 38 8 huseyin ergun: Yavuz, bey oltayı attım kaç sazan gelecek diye. Allah bereket versin. Kova doluyor. 13 22

Advertisement