"İyi Dersler" Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

"İyi Dersler" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

"İyi Dersler" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

"İyi Dersler" isimli tiyatro oyunu cuma ve cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi.

18.11.2012 15:05

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve tamamı öğretmenlerden oluşan bir kadroyla "İyi Dersler" isimli tiyatro oyunu cuma ve cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi.

İki gün süreyle sahne alan tiyatro oyununu Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ile kalabalık bir topluluk izledi.

İyi Dersler isimli oyun da, Elazığ'dan Batı Anadolu Bölgesine tayin olan bir öğretmenin yaşadıkları ele alınırken, oyununun senaryosunu Ebru Balıbey, yönetmenliğini ise Rıdvan Dağlar üstlendi.

Şehrimizin kültür ve sanat alanında birçok vilayete rol model olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "İyi Dersler" isimli tiyatro oyununun senaryosunun oldukça güzel yazıldığını ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:

"Kendisi de bir eğitimci olan Ebru Balıbey hanımefendinin kaleme aldığı İyi Dersler isimli tiyatro oyunu iki gün süreyle Belediyemiz Kültür Merkezinde sahnelendi. Bizler de bu güzel tiyatro oyununu izledik. Elazığ bir kültür ve sanat şehridir. Her zaman için sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürdük bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel tiyatro oyununda rol alan oyuncu kadrosu da öğretmenlerimizden oluştu. Bir kez daha bu güzel tiyatroyu bizlere sunan Ebru Balıbey hanımefendiye, oyunun yönetmeni Rıdvan Dağlar'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu daha sonra İyi Dersler isimli tiyatro oyunun senaryosunu yazan Ebru Balıbey'e, oyuncu kadrosuna ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey'e birer plaket takdim etti.

Şehir Tiyatroları Ekibi ise desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na günün anısına bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'İyi Dersler' Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement