İmece’den Özel Sergi - Son Dakika
Kültür Sanat

İmece’den Özel Sergi

İmece’den Özel Sergi

Bursa Kent Konseyi Bünyesinde Faaliyet Gösteren Bursa Fotoğraf İmece Topluluğu, En Özel Eserlerini '19. Bursa Fotoğraf Günleri' Kapsamında Beğeniye Sundu.

26.10.2010 11:03

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUFSAD tarafından gerçekleştirilen '19. Bursa Fotoğraf Günleri', Bursa Kent Konseyi Fotoğraf İmece Topluluğu'nun en güzel fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturdu.

'19. Bursa Fotoğraf Günleri', Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki (Merinos AKKM) sanat galerilerini de renklendirdi. Bursa Kent Konseyi Fotoğraf İmece Topluluğu, fotoğraf günlerinde en güzel fotoğraflarını sanatseverlerin beğenisine sundu. Zeki Özaydın, Ahmet Turan, Arda Uygur, Aydın Bayad, Ayşe Makar, Aytaç Ataş, Ayten Dadaşzade, Batuhan Kumru, Ceyhun İrgil, Didem Erim, Emin Coşkun, Erol Sesi, Halil Dilsiz, Hatice Beytekin, Hilmi Kesen, Hüseyin Ceylan, İlker Bülbül, İsmail Özşen, Koray Türkay, Leman Sevim, Lemiye Orakçı, Levent Koban, Maksude Türkay, Meral Kuru, Meral Tosun, Mihriban Akyol, Mustafa İpek, Nurcan Meşhurtürk, Nurkan Kahraman, Oya Özgüler, Önder Öcal, Ramazan Korucu, Sait Tosun, Serap Yavuz, Serhan Seçen, Suha Tığlı, Tuba Erbaş, Tuba Karamuklu, Uğur Cavaç, Yasemin Doyran, Yedinci Oda ve Zeynep Başkurt'un fotoğrafları Merinos AKKM'de sergilendi.

Sanatseverlerden de büyük ilgi gören sergi ile ilgili konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa Kent Konseyi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İmece’den Özel Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement