Her Pazar Programında Anjelika Akbar Konuk - Son Dakika
Kültür Sanat

Her Pazar Programında Anjelika Akbar Konuk

Her Pazar Programında Anjelika Akbar Konuk

Doğal yaşam, çevre, beslenme konularında keyifli bir sohbet olacak.

18.04.2012 15:44  Güncelleme: 15:42

SKYTURK360 HER PAZAR PROGRAMINDA BU PAZAR ANJELİKA AKBAR KONUK

İklim ve doğanın dengesinin bozulması sadece insanları değil tüm canlıları etkileyeceğinden gelecek yaşama bizim aktaracağımız miraslara sahip çıkmak adına Nur Onur çevre, gıda ve tüm canlılar konusunda duyarlı sanatçıları konuk etmeye devam ediyor.

Besteci- Piyanist ve en önemlisi de iki çocuk annesi olan sanatçı Anjelika Akbar'ın konuk olarak katılacağı bu haftaki "Her Pazar" yine çok renkli.

Programda ayrıca Besin Aktivisti Defne Koryürek ile market alışverişlerinde etiket okuma alışkanlığımızı sorgulayacak ve etiket okuma konusunun önemine dikkat çekilecek.

Son günlerde gündemimizi meşgul eden konulardan biri de tükettiklerimizin GDO lu ürünler olup olmadığı. Organik pazarların sayısı gün geçtikçe artıyor ve bilinçli beslenme konusunda da bilinç aynı oranda artıyor. Mis gibi kokan sebze ve meyveler sertifikalı ürünler, üreticiler ve aracılar bu programda buluşuyor. Nur Onur Airport Alışveriş Merkezinin otoparkında kurulan organik pazarı gezdi Genel Müdür, Burçin Bendegül ile böylesi bir çalışmaya nasıl atıldıklarını konuştu ve Pazar sakinleriyle biraraya geldi.

Dünyada ve Türkiye'deki çevre ile ilgili gelişmeler yeşil haberler başlığıyla ekrana geliyor.

Daha yaşanılabilir bir dünyanın düşünü kuranlar Her Pazar'da buluşuyor.

Her Pazar 21.15 de SKYTURK360 da, Tekrarı Pazar 09.15 de...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Her Pazar Programında Anjelika Akbar Konuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement