Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi Açılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi Açılıyor

Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi Açılıyor

Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi, 28-30 kasım tarihleri arasında Ortaköy Kültür Merkezinde ziyaretçilerle buluşacak.

26.11.2013 09:20  Güncelleme: 09:21

Trabzonlu fotoğraf sanatçılarının eserlerinden oluşan 'Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi' 28 – 30 Kasım tarihleri arasında Ortaköy Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerle buluşuyor. Sergiden elde edilecek gelir, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'na bağışlanarak, Karadenizli öğrencilere umut oluyor.

46 yıldır Türkiye'nin aydınlık geleceği için çalışan Türk Eğitim Vakfı, "Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi" ile geçtiğimiz yıl Trabzon'da hizmete giren 250 öğrenci kapasiteli Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'na destek olmayı amaçlıyor. 2012 Eylül ayında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde okuyan 52 bin gencin büyük ihtiyacı olan yurt sorunlarına katkı için 250 kişilik kapasiteyle hizmet vermeye başlayan TEV Trabzon Kız Öğrenci Yurdu, geçtiğimiz yıldan beri Trabzon'da öğrenim gören kız öğrencilere ışık olmaya devam ediyor.

Trabzonlu fotoğraf sanatçıları Ahmet Kayacık, Atilla Alp Bölükbaşı, Ömer Burhanoğlu ve Coşkun Kulaksızoğlu'nun fotoğrafları ile hazırladıkları "Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz" sergisi 28 – 30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi'nde sergilenecek. Sergiden elde edilecek gelir kuruluşundan bu yana geçen 46 yılda yurtiçinde yaklaşık 200 bin gence umut olan Türk Eğitim Vakfı'nın Trabzon'daki Kız Öğrenci Yurdu'na bağışlanarak, yurdun eksiklerini gidermek üzere kullanılacak.

Açılış, Kokteyl ve Ödül Töreni
Tarih: 28 Kasım, 2013
Saat: 17.00
Yer: İstanbul Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Fotoğraflarla Trabzon ve Doğu Karadeniz Sergisi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement