Filmekimi Sona Erdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Filmekimi Sona Erdi


Filmekimi Sona Erdi

8-14 Ekim Tarihleri Arasında, Atlas, Beyoğlu Ve Cinebonus Maçka G-Mall Sinemalarında İzleyiciyle Buluşan Filmekimi Sona Erdi.

16.10.2010 15:49

Filmekimi, yoğun ilgi nedeniyle programa alınan ek seanslarla, duyurulan tarihten bir gün sonra 15 Ekim Cuma günü saat 24.00'te Atlas Sineması'ndaki gösterimle sona erdi. Filmekimi'nin dokuzuncusu yine tüm seanslarda maksimum seyirci kapasitesine ulaşarak 42.000 sinemaseveri ağırladı.

Sekiz yıl boyunca Beyoğlu Emek Sineması'nda gerçekleştirilen Filmekimi, bu yıl Emek'in yokluğunda Atlas ve Beyoğlu sinemalarının yanı sıra, Cinebonus Maçka G-mall Sineması'nın 2 salonuyla beraber toplam 4 salonda izleyicilerle buluştu.

2 Ekim'de bilet satışına başlanan Filmekimi gişelerinde uzun kuyruklar oluştu, birçok filmin bileti satışa çıktığı anda tükendi. Programa sonradan eklenen 10 ek gösterimle birlikte 8 güne uzayan Filmekimi'nde toplam 150 seansta 31 film gösterildi.

Filmekimi'nin sponsoru LG Electronics, 7 Ekim Cuma akşamı İKSV Binası'ndaki Salon'da bir açılış partisi düzenledi. Sinemanın kitleleri bir araya getirme gücüne inanan ve gerçekleştirdiği çalışmalarla sinema sanatına destek veren LG Electronics ev sahipliğinde düzenlenen partiye, sinema ve TV dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Genel konseptin "film ve film müzikleri" üzerine kurgulandığı partide; Model grubu ve ardından sahneye çıkan Demir Demirkan, şarkılarıyla geceye renk kattı.

Medya sponsorluğunu CNBC-e, Radikal ve Radyo Eksen'in üstlendiği Filmekimi gelecek yıl yine Ekim ayında İstanbullu sinemaseverlere merakla beklenen, ödüllü filmleri sunacak. Programla ilgili ayrıntılı bilgiye www.iksv.org/filmekimi adresinden erişebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Filmekimi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement