EBB Şehir Tiyatroları, Mehmet Baydur'un 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyununu sahneleyecek - Son Dakika
Kültür Sanat

EBB Şehir Tiyatroları, Mehmet Baydur'un 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyununu sahneleyecek

EBB Şehir Tiyatroları, Mehmet Baydur\'un \'Düdüklüde Kıymalı Bamya\' adlı oyununu sahneleyecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, renkli ve farklı bir repertuar hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon başında sahneleyeceği 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyunun yönetmenliğini Murat Atak üstleniyor. Oyun, ekim ayında ilk gösterimini yapacak ve sezon boyunca Eskişehir izleyicisiyle buluşacak.

18.08.2023 16:42

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Mehmet Baydur'un  "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı oyununu ekim ayında sahnelemeye başlayacak.

Renkli ve farklı bir repertuar hedefi ile çalışmalarına sürdüren EBB Şehir Tiyatroları'nın yeni sezon başında sahneleyeceği "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı yeni oyununun yönetmenliğini usta rejisör Murat Atak üstleniyor. Dekor ve kostüm tasarımını Devlet Tiyatrosu tasarımcısı Büşra Doğan'ın, ışık tasarımını ise Soner Erdoğmuş'un üstlendiği oyun ekim ayı içerisinde ilk gösterimini gerçekleştirecek ve sezon boyunca şehir tiyatroları sahnelerinde Eskişehir izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat EBB Şehir Tiyatroları, Mehmet Baydur'un 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyununu sahneleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement