"Dövme Sanatı" üzerine kapsamlı bir workshop sanatseverlerle buluşmaya hazır - Son Dakika
Kültür Sanat

"Dövme Sanatı" üzerine kapsamlı bir workshop sanatseverlerle buluşmaya hazır

"Dövme Sanatı" üzerine kapsamlı bir workshop sanatseverlerle buluşmaya hazır

Dövme Sanatçısı ve eğitmen Yusuf Kurtkaya tarafından "Yaşam Tarzı Sunan Studio" felsefesi ile hayata geçmiş, Monarc Castle Tattoo & Art Gallery; 28 Eylül tarihi itibari ile hafta içi ve hafta sonu grubu olacak şekilde "Dövme Sanatı" üzerine kapsamlı bir workshop düzenliyor.

17.09.2020 21:55  Güncelleme: 22:00

Dövme sanatı üzerine "temel" ve "uygulamalı" eğitim içeriği olarak iki ayrı program ile çalışmalarını sürdürmeyi planlayan Yusuf Kurtkaya, yaratmak istediği en temel algının; "dövme sanatçısı" ile "dövmeci" arasındaki farkı anlamak ve onu en iyi şekilde empoze edilmesini sağlamak olduğunu savunuyor. Bu mantıkla ilerlediğinde; eğitim süreçlerinin tamamında kendisinden her eğitim alanın "birer sanatçı mantığı" ve "kişinin kusursuz olduğu bilinç ile" yola devam edeceklerini belirtiyor.

Monarc Castle Tattoo & Art Gallerysahibi ve sanatçı Yusuf Kurtkaya'nın öncelikli hedefi; ülkedeki sanat seviyesini yukarı çekmek. Dövme sanatının ve sanatçısının önemini farkına vardırmak, vurgulamak ve ortak değerde büyüme fikrini yaratmak. Bulunduğu noktadan, gideceği noktaya doğru, çok popüler bir stüdyo anlayışındansa; iyi ve başarılı sanatçıların ülkemizde bulundukları seviyeleri, yukarıya çekecek hamlelerin oluşmasına yol göstermek ve liderlik yapmak.

Yusuf Kurtkaya için hedef ve yatırım; iyi sanatçılar yetiştirip, doğru zamanda başarılı bir ekip ile etkili ve efektif alanlarda yer almak. Ülkemizi dövme sanatı ve sanatçısına yönelik girişimler ile güçlendirmek. Gerek sosyal sorumluluk ve duyarlılık projelerinde, gerek ulusal ve uluslararası festival ve etkinliklerde, gerekse global arenada marka gücü ile sanatçılarına değer kazandırmak ilkesi ile girişimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Dövme Sanatı' üzerine kapsamlı bir workshop sanatseverlerle buluşmaya hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement