Diyarbakır haberleri... Bakan Ersoy'un Diyarbakır'da devam eden festival etkinliklerini gezdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Diyarbakır haberleri... Bakan Ersoy'un Diyarbakır'da devam eden festival etkinliklerini gezdi

Diyarbakır bölgesinden gelen habere göre Bakan Ersoy'un Diyarbakır'da devam eden festival etkinliklerini gezdi Diyarbakır temaslarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kentte devam eden festival çerçevesinde düzenlenen Mezopotamya Lezzetleri Atölyesi ve Yöresel Türküler Konserine katıldı.

14.10.2022 21:47  Güncelleme: 21:50

Bakan Ersoy'un Diyarbakır'da devam eden festival etkinliklerini gezdi

DİYARBAKIR - Diyarbakır temaslarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kentte devam eden festival çerçevesinde düzenlenen Mezopotamya Lezzetleri Atölyesi ve Yöresel Türküler Konserine katıldı.

Diyarbakır'da 8 Ekim'de başlayıp 16 Ekim'e kadar devam eden festival dahilinde kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sur ilçesinde festival programı süresince düzenlenen Mezopotamya Lezzetleri Atölyesinde Diyarbakır yöresine ait yemek ve tatlı yapılan alanı ziyaret etti.

Bakan Ersoy daha sonra tarihi Kervansaray Otelinde düzenlenen Yöresel Türküler Konserine katıldı. Bakan Ersoy, seslen ezgileri dinledikten sonra otelden ayrıldı.

Diyarbakır haberleri... Bakan Ersoy\'un Diyarbakır\'da devam eden festival etkinliklerini gezdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Diyarbakır haberleri... Bakan Ersoy'un Diyarbakır'da devam eden festival etkinliklerini gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement