Caz Hakkında Her Şey - Son Dakika
Kültür Sanat

Caz Hakkında Her Şey

Caz Hakkında Her Şey

Caz severler bilgi'de bir araya gelecek

12.03.2012 16:54

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgi Eğitim tarafından düzenlenen "Caz Sohbetleri; Caz Hakkında Herşey" başlıklı eğitim seminerleri 15 Mart Perşembe günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Tamirane'de başlayacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgi Eğitim, "Caz Sohbetleri; Caz Hakkında Herşey" başlıklı seminerler dizisi ile Caz severleri bir araya getirecek.

"Caz Sohbetleri; Caz Hakkında Herşey" eğitim programı, caz müziğinin tarihsel gelişimini, üslup ve içeriklerini, dünyada ve Türkiye'de Caz eğitiminin önemini, sanatçı performanslarını ve sektörün işleyiş detaylarını alanında profesyonel sanatçılar tarafından aktarmayı amaçlıyor.

Caz eğitim programında Ayşe Tütüncü "Caz da Emprovize, Anlar", Kerem Görsev"Akustik Caz Piyanistleri-İlk piyanistlerden Günümüze Seyahet", Imer Demirer "Dünyada ve Türkiye de Caz Eğitimi", Ayşe Gencer Demirer "Hayatım Caz", Alper Yılmaz "Cazı Sorgulamak", Ferit Odman "Caz da Ritm ve Davulcunun Önemi", Tolga Tüzün "Turkiye'de Modern Caz ve Yeni Akimlar" hakkında bilgiler verecekler.

Katılımcılar, Caz'ın tarihsel süreci içerisinde Caz'ın tarihini yazmış olan Miles Davis, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Louis Armstrong, John Coltrane, Billie Holiday gibi ustalarla keyifli bir yolculuğa çıkacaklar.

Mart ve Nisan ayı boyunca sürecek eğitimin ardından katılımcılara belge verilecek.

Katılım ücreti: 950 TL (KDV dahil)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Caz Hakkında Her Şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement