Beyazay'dan Engellilere Tiyatro Ziyafeti - Son Dakika
Kültür Sanat

Beyazay'dan Engellilere Tiyatro Ziyafeti

Beyazay\'dan Engellilere Tiyatro Ziyafeti

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi, sosyal desteklerini de sürdürüyor. Dernek 75 engelliyi tiyatroya götürdü.

20.05.2015 12:18

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent ve yönetim kurulu üyeleri, engelliler haftası dolayısıyla kentteki 75 engelliyi tiyatroya götürdü.

Diyarbakır Cahit Sıktı Tarancı Kültür Merkezi'ndeki Devlet Tiyatrosu Orhan Asena sahnesinde sahnelenen oyunu izleyen engellilerin oldukça neşeli oldukları gözlenirken, engelliler haftasının dolu dolu geçmesi için Beyazay Derneği elinden geleni yapıyor.

Engelliler Haftasını Dolu Dolu Geçirdiler

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent, engellilerin de hiçbir engeli bulunmayan insanlar kadar olanaklardan yararlanmaları için çalıştıklarını belirterek, "Ama engellilerimizle gönül bağı kurmadıkça, onlarla kucaklaşmadıkça bunların hiçbir anlamı yok. İşte bu yüzden biz sosyal etkinliklerimizle onlarla kucaklaşıyoruz, evlerinden çıkarıp nefes almalarını sağlıyoruz. 11-14 Mayıs engelliler haftasını dolu dolu geçiriyoruz. Önce sinemaya gittik, gezi programı, piknik ve tiyatronun ardından şimdi Eğil ilçesinde gezi ve piknik programı düzenleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Beyazay'dan Engellilere Tiyatro Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement