Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşları Buluşturuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşları Buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşları Buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdüreceklerini belirtti. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Atatürk Parkı, Tekstil Park ve Söke Harikalar Diyarı'nda açık havada film gösterimleri düzenleyerek vatandaşları bir araya getiriyor. Ayrıca Kuşadası Davutlar Sahili'nde gerçekleştirilen 'Yaz Konserleri' etkinliği de büyük ilgi görüyor.

15.08.2023 16:25

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kültür sanat etkinlikleriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Açık havada film izlemek isteyen Aydınlı vatandaşlar; Nazilli Atatürk Parkı'nda, Tekstil Park'ta ve Söke Harikalar Diyarı'nda buluştu. Kuşadası Davutlar Sahili'nde düzenlenen 'Yaz Konserleri' etkinliği ise vatandaşlardan beğeni topladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşları Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement