Anadolu Ateşi Kanada Turnesi'ne Toronto ile Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Anadolu Ateşi Kanada Turnesi'ne Toronto ile Başladı

Anadolu Ateşi Kanada Turnesi\'ne Toronto ile Başladı

Grup, 3 Kasım’da Ottawa ve 4 Kasım’da da Montreal’de sahne alacak

02.11.2013 06:50

Anadolu Ateşi'nin Kanada Turnesi, Toronto gösterisiyle başladı.

Grubun sanhe aldığı 90'ıncı ülke olan Kanada'daki ilk gösterisinde, Toronto'nun en büyük gösteri salonlarından 3 bin kişilik Sony Eğlence Merkezi'nin tamamı doldu.

Anadolu Ateşi'nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, heyecanlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Dünyanın gösteri sanatları merkezi olarak bilinen bir ülkeye gelmekten ve en büyük salonda sahne almaktan dolayı heyecanlıyız. Bu gece Toronto'da, en az 10 grubun gösterisi varken, bizim biletlerimizin tamamının satılmış olması mutluluk verici" dedi.

Kanada Turnesi'ni organize eden Sortie Entertainment'in sahibi Basri Yılmazer ve Hacer Türk de etkinliği bir Türkiye tanıtma turu gibi algıladıklarını söyledi. Daha önce Sezen Aksu'yu yıl ilk kez Kanada'ya getirdiklerini hatırlatan Yılmazer ve Türk, Anadolu Ateşi'nin gelecek yıl daha geniş bir şehir yelpazesiyle Kanada'ya getirilmesini planladıklarını kaydetti.

Grubun Ottawa'daki gösterisine, Başbakan Stephen Harper başta olmak üzere tüm bakan, milletvekili, üst düzey bürokrat ve yabancı misyon şeflerinin davet edildiğini anlatan organizatör Yılmazer, Ottawa'da Gatineau Lac-Leamy Gazinosu'nda, Montreal'de ise St. Denis Tiyatrosu'nda gösteri yapılacağını söyledi.

Grubun Toronto gösterisi gece geç vakitlere kadar sürdü. - Kanada

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Anadolu Ateşi Kanada Turnesi'ne Toronto ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement