Aksona ile Mavinin Büyüsünde Belgesel Filmi Bodrum'da İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Aksona ile Mavinin Büyüsünde Belgesel Filmi Bodrum'da İzleyiciyle Buluşuyor

Aksona ile Mavinin Büyüsünde Belgesel Filmi Bodrum\'da İzleyiciyle Buluşuyor

Mehmet Baş'ın anılarını paylaştığı 'Aksona ile Mavinin Büyüsünde' belgesel film, 8 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'de Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla Trafo Bodrum'da ilk kez izleyicisiyle buluşacak. Süngercilik ve denizcilik üzerine birçok bilgi sunan film, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyor. Prodüksiyonunu SUFOD üyeleri Mehmet Çelik ve Murathan Yıldız'ın yaptığı belgesel, Bodrumlular tarafından merakla bekleniyor.

05.07.2023 17:37

"Aksona ile Mavinin Büyüsünde" adlı belgesel film, 8 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'de Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla Trafo Bodrum'da ilk kez izleyicisiyle buluşacak.

Birçok denizci yetiştirmesinin yanı sıra süngerciliği yurt dışında anlatarak Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunan Mehmet Baş, anılarını Su Altı Fotoğrafçıları ve Filmcileri Derneği (SUFOD) ile paylaştı. Mehmet Baş ile 7 gün süren bir dalışa katılan SUFOD yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çelik ve Murathan Yıldız'ın prodüksiyonunu yaptığı "Aksona ile Mavinin Büyüsünde" belgesel film 8 Temmuz'da Bodrumlularla buluşacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Aksona ile Mavinin Büyüsünde Belgesel Filmi Bodrum'da İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement