51. Ankara Türkçe Toastmasters Toplantısı - Dönüş - Son Dakika
Kültür Sanat

51. Ankara Türkçe Toastmasters Toplantısı - Dönüş

51. Ankara Türkçe Toastmasters Toplantısı - Dönüş

Herkese Merhabalar,Eylül bir ay değil, bir aylık bir mevsimdir demiş Haşmet Babaoğlu. Herkes için öyle midir bilinmez ama Eylül'ün yeri hepimizde farklıdır eminim. Yeni dönemin bu ilk toplantısında dönüşleri konuşuyor olacağız. Eve dönüşlerden, kendine dönüşlere, muhteşem olanlardan, biraz hüzünlü olanlara tüm geri dönüşler bu ayın ilk konusu olsun dedik.

04.09.2016 13:01

Herkese Merhabalar,

Eylül bir ay değil, bir aylık bir mevsimdir demiş Haşmet Babaoğlu. Herkes için öyle midir bilinmez ama Eylül'ün yeri hepimizde farklıdır eminim. Yeni dönemin bu ilk toplantısında dönüşleri konuşuyor olacağız. Eve dönüşlerden, kendine dönüşlere, muhteşem olanlardan, biraz hüzünlü olanlara tüm geri dönüşler bu ayın ilk konusu olsun dedik. Bizim dönüşümüz yine sizedir, peki ya sizin dönüşünüz?

Yıllardır dünyanın birçok ülkesinde üyelerinin topluluk önünde konuşma ve liderlik yeteneklerini geliştirmek için yapılanmış uluslararası organizasyonun toplantılarını Türkçe yapan Ankara kulübü, 51. kez yine birbirinden güzel konuşmalarla sahne alıyor.

Hitabet yeteneklerinizi geliştirmek ve birbirinden değerli konuşmacıları canlı canlı dinlemek istiyorsanız sizi de aramızda görmek isteriz.

Sevgilerimle,

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat 51. Ankara Türkçe Toastmasters Toplantısı - Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement