KAEÜ ve Kırşehir TSO, bilimsel etkinlikler ve kültürel faaliyetler için protokol imzaladı.
Kırşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Selahattin Ekicioğlu, kesin olmayan sonuçlara göre 37 bin 240 oy alarak zafer kazandı. AK Parti adayı Osman Arslan ise 26 bin 368 oyda kaldı. Ekicioğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış ve 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Kırşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, Kırşehir'in coğrafi işaretli yöresel yemeği olan çirleme ve cemele biberinin Uluslararası Nuh'un Ambarı listesine girdiği belirtildi. Ark of Taste listesi, az miktarda üretilen yerel ürünlerin tanıtımına ve korunmasına katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Şefler için büyük önem taşıyan bu liste, farklı tarifler oluşturma imkanını artırmaktadır.
Kırşehir Ticaret Ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yerel seçimler öncesinde sağduyu çağrısında bulundu.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.