Yüze Anlam Katan Kaş Kalemleri - Son Dakika
Kadın

Yüze Anlam Katan Kaş Kalemleri

Yüze Anlam Katan Kaş Kalemleri

Daha güzel kaşlara sahip olmak için bu kaş kalemlerini kullanın!

13.03.2012 17:30  Güncelleme: 08:21

Güzel, şekilli ve yüzünüze uygun kalınlıkta kaşların güzelliğinize güzellik katmak için ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek yok; hele ki bu sezon kalın kaşların moda olduğunu göz önünde bulundurursak…

Biz de sizin için, daha güzel kaşlara sahip olmanıza yardımcı olacak en iyi kaş kalemlerini seçtik…

Inglot

Daha belirgin ve düzgün kaşlara sahip olmak istiyorsanız, Inglot'un kremsi yapıya sahip olan kaş kalemini tercih edebilirsiniz. Paraben içermeyen ve doğal bir görünüm sağlayan Inglot kaş kaleminin fırçasını kullanarak, rengin orantılı olarak dağılmasını da sağlayabilirsiniz.

Givenchy

Tüm cilt tipleri için uygun olan Givenchy kaş kaleminin, pudramsı dokusu uygulamayı kolaylaştırıyor. Ayrıca Givenchy kaş kalemini doğal bir görünüm istiyorsanız kuru, yoğun sonuç içinse ıslak olarak kullanabilirsiniz.

Clinique

Kaşlarınızda meydana gelen boşlukları doldurmak ve bunu yaparken de doğallığınızdan bir şey kaybetmek istemiyorsanız Clinique kaş kalemi tam size göre. Oldukça kalıcı bir ürün olan Clinique kaş kalemi, otomatik açılma özelliğiyle de kaşlarınıza şekil verirken size kullanım kolaylığı sağlayor.

Dior

Tüm kaşlar için uygun olan Dior kaş kalemi, kaşlarınıza nazikçe renk katarak, doğal bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Kalemin arka kısmında bulunan fırça sayesinde de, kaşlarınıza verdiğiniz rengi dağıtabilir, çok daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Nina Ricci

Kaşlarınızı düzeltmenize ve şekillendirmenize yardımcı olacak bu kalem, kaşlarınıza son derece yumuşak ve doğal bir görünüm sağlayacaktır. Ayrıca Nina Ricci kaş kaleminin fırçasıyla, kaşlarınızı şekillendirebilir ve renk dağılımının düzgün görünmesini sağlayabilirsiniz.

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein'ın yarı katı formüllü kaş kalemi, kalıcı olma özelliği ile size kullanım rahatlığı sağlıyor. Kalemin arka kısmında bulunan spiral fırçası ise kaşlarınıza doğal bir görünüm vermeniz konusunda size yardımcı oluyor.

Avon

çarpıcı bakışlara sahip olmak istiyorsanız, Avon kaş kalemi bu konuda en büyük desteğiniz olacaktır. Yumuşak dokusu ve geliştirilmiş formülüyle kolayca uygulayabileceğiniz bu kaş kalemi aynı zamanda kolaylıkla da temizlenebiliyor.

Flormar Kaş Kalemi-Fırçalı

Belirgin kaşlara sahip olmak istiyorsanız Flormar kaş kalemi bu konuda size yardımcı olabilir. Farklı kaş renklerine göre alternatifler sunan Flormar kaş kaleminin fırçasını da kaşlarınıza düzgün ve doğal bir görünüm sağlamak için kullanabilirsiniz.

MaxFactor

Kaşlarınızın rengini canlandırıp, belirginleştirerek gözlerinizin ortaya çıkmasını sağlayan MaxFactor kaş kalemi, sık fakat yumuşak dokulu fırçasıyla da verdiğiniz rengi orantılı olarak dağıtmanıza ve kaşlarınıza düzgün bir şekil vermenize yardımcı olacaktır.

Golden Rose

Farklı renk alternatifleri ile makyajınızı tamamlamanıza yardımcı olacak olan Golden Rose kaş kalemi, şekillendirici fırçasıyla da kaşlarınıza doğal ve hoş bir görünüm vermenizi sağlayacaktır.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yüze Anlam Katan Kaş Kalemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement