Yılbaşı İçin Özgün Seçenekler - Son Dakika
Kadın

Yılbaşı İçin Özgün Seçenekler

Yılbaşı İçin Özgün Seçenekler

İstanbul Modern Mağaza, sanatla tasarımı buluşturan zengin bir koleksiyon sunuyor.

21.12.2011 20:17  Güncelleme: 20:18

İstanbul Modern Mağaza, yılbaşı ve özel günler için çok çeşitli ve değişik tasarım seçenekleri içeren zengin bir koleksiyon sunuyor. İstanbul Modern Mağaza'nın sürekli yenilenen geniş koleksiyonunda, yabancı ve yerli sanat kitapları, sergilerle ilgili kataloglar ve afişler, kişisel aksesuarlar, çocuklara yönelik objeler, ofis ve ev eşyaları yer alıyor.

Yılbaşında sevdiklerinize İstanbul Modern üyeliği ile sanat dolu bir yıl hediye ederek, sergi turlarından özel davetiyelere, indirimlerden önceliklere uzanan avantajlarla ayrıcalıklı bir müze deneyimi sunabilirsiniz.

İstanbul Modern Mağaza'da müze koleksiyonundan ve sergilerinden esinlenilerek tasarlanmış eşarptan kravata, pleksi tablolardan amerikan servis setlerine, vazodan dokuma yastıklara kadar uzanan anı objeler, ofis ve ev eşyalarıyla çeşitli ürünler özgün bir hediye seçeneği sunuyor. Müzenin logosunu taşıyan, İstanbul Modern'de gerçekleşen sergileri her zaman anımsatacak tasarımlarla birlikte, defter ve kalem setlerinin yanı sıra ajanda, telefon defteri, bloknot, magnet, kitap ayracı, kartvizitlik de hediye seçenekleri arasında bulunuyor.

Tasarımını Bülent Erkmen'in yaptığı, bu yıl İstanbul Modern'de yer alan sergilerin fotoğraflarının yer aldığı İstanbul Modern 2012 ajandası ile "Hayal ve Hakikat" sergisi için grafik çalışmasını Bülent Erkmen'in yaptığı, tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin'in yorumladığı "Hayal ve Hakikat" tişörtü özgün birer hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Fikret Mualla, Fahrelnissa Zeid, Burhan Uygur, Ömer Uluç, Zeki Faik İzer, Şükriye Dikmen, Eren Eyüboğlu, Hikmet Onat, Hoca Ali Rıza, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Burhan Doğançay, Tomur Atagök, Ergin İnan, Neş'e Erdok, Selma Gürbüz, Avni Arbaş ve İzzet Keribar'ın yapıtlarından esinlenerek tasarlanmış çeşitli hediyelik ürünler de mağazanın koleksiyonunda yer alıyor.

Şükriye Dikmen'in "Aliye Berger'in Portresi" eseri baskılı 925 ayar gümüş takılar; Avni Arbaş'ın "Tekne" isimli eseri baskılı ahşap Amerikan servis ve bardak altlığı; İzzet Keribar'ın "Kapı ve Kuş" isimli eserinin basılı olduğu ahşap kutu bu koleksiyondan yılbaşı hediyesi olarak düşünebileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Erdem Akan'ın İstanbul Modern'e özel tasarladığı, İstanbul Boğazı'nda İstanbul Modern'in yerinin gömme zirkon taş ile belirtildiği, el yapımı Boğaz isimli 925 ayar gümüş yüzük, şık ve zarif bir hediye seçeneği olarak sunuluyor.

Günümüzün önde gelen tasarımcılarının imzasını taşıyan takılar, dekoratif objeler, özel figüratif baskılar da özel hediye seçenekleri arasında bulunuyor. Kutluğ Ataman'ın İstanbul Modern için tasarladığı, sadece 100 adet üretilen ve sanatçının ıslak imzasını taşıyan, tuval bezinden, el boyaması özel tasarım çanta Couple Bag by Kutluğ Ataman ise İstanbul Modern Mağaza'nın en yeni tasarım ürünü olarak, yeni yıla girerken sevdiklerinize alabileceğiniz özgün hediye seçenekleri arasındaki yerini alıyor.

Boyama setleri, önlükler, yapbozlar, kalemler, kalem kutuları, silgiler ve kitaplar gibi eğitici, eğlenceli ve yaratıcı ürünler çocuklara sanatı tanıtıyor ve sevdiriyor. Gümüş aksesuarlı kalem, kitap ayracı, kalemlik ve cüzdanlar ise ilgi çekici hediye seçenekleri arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yılbaşı İçin Özgün Seçenekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement