Yeni Yılda Luxottica Gözlükte Harika Öneriler Sunuyor - Son Dakika
Kadın

Yeni Yılda Luxottica Gözlükte Harika Öneriler Sunuyor

Yeni Yılda Luxottica Gözlükte Harika Öneriler Sunuyor

2013'ün son günlerinde, sevdikleri için hediye bulamamış olanlar ya da hediye seçmekte zorlananlar için Luxottica harika öneriler sunuyor.

09.12.2013 17:26  Güncelleme: 17:29

Yeni yıl telaşının yaşandığı 2013'ün son günlerinde, sevdikleri için hediye bulamamış olanlar ya da hediye seçmekte zorlananlar için Luxottica harika öneriler sunuyor.

Annenize özel…

EMPORIO ARMANI EA4018

Podyumlardan gelen bu model ile annenizin şıklığını tamamlamasına yardımcı olun. Yüzü saran formuyla "maske" biçiminde tasarlanmış modelin gövdesi degrade pastel renklere sahip. Doğudan esinlenilerek oluşturulan desende kullanılan renkli kristaller ve Swarovski taşlar hediyenizi daha da değerli kılıyor. Modelin iki ayrı rengi daha bulunuyor: Açık mavi ve uçuk yeşil.

VERSACE VE3181B
Kare şeklinde olmasına rağmen yumuşak hatlara sahip bu asetat optik gözlük 96 kristal ile zenginleştirilmiştir. Üç sıra olarak sapın üzerine yerleştirilmiş ikonik Medusa sembolü çarpıcı ve sofistike bir detay olarak ürüne şıklık katıyor. Siyah, havana, patlıcan rengi, kırmızı, sarı/siyaha varan bir renk yelpazesinde lanse edilen bu model el çantası şeklindeki özel bir kutu ile sunulmaktadır.

Babanıza özel…

PRADA LINEA ROSSA SPS57O

Yüzü saran ve metal çift köprüye sahip Prada Linea Rossa'nın klasik pilot modeli, enjeksiyon sapların mükemmel kombinasyonu ile sportif bir şekilde yorumlanmıştır. Sportif babaları çok sevindierecek bu hediye ile babanızın yeni yılı mutlu karşılamasını sağlayın.

RAY-BAN RX701

Ray- Ban'in ilk LiteForce optik çerçevesi tipik Ray- Ban tarzında hafif yuvarlatılmış köşelerle dikdörtgen bir tasarıma sahip. Çok hafif ve dayanıklı olan LiteForce malzeme ile üretilmiş model, babanızın stilini tamamlayacak zarif bir tasarım ve maksimum konfor sağlıyor. Renk çeşitleri arasında parlak siyah, metalik mat koyu gri, metalik mat açık kahverengi, metalik mat mavi ve metalik mat kırmızı bulunuyor.
Kız kardeşinize özel…

VOGUE EYEWEAR VO2818S

Minimalist ve sade bir tasarıma sahip bu model, saplardaki dalgaları anımsatan detaylar ile öne çıkmakta. İleri teknoloji ile üretilen sapları, eşsiz hafifliği, kullanım kolaylığını ve sağlamlığı ile farklı bir tarz arayışında olan kız kardeşiniz için ideal.

DOLCE&GABBANA DG3167

Yılbaşı gecesinde kız kardeşinizin şıklığını tamamlayacak bu modelde son yılların en çok konuşulan ve bolca kullanılmaya başlanan bordo ve yeşil pırıltılı versiyonlarını görebilirsiniz.

Erkek kardeşinize özel…

BURBERRY BE3071

Stil sahibi erkek kardeşlere özel, pilot modelinden esinlenerek tasarlanan bu gözlüğü yılbaşı hediyesi olarak öneriyoruz. Üstelik katlanabilen formuyla 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

VOGUE EYEWEAR VO2806
Her ihtiyaca uygun, klasik dikdörtgen tasarım ve sap içlerindeki olağanüstü baskılar ile karakterize edilen bu model; çağdaş, rahat ve sofistike bir görüntü ile kendini ifade etmeyi seven, kendine güvenen erkek kardeşiniz için en ideal hediye.
Kız arkadaşınıza özel…

MIU MIU SMU530

Sofistike ve avangart bir Rasoir modeli olan bu güneş gözlüğü sarı ya da transparan amber rengi asetat saplarıyla zımparalanmış soluk yaldızlı metal bir ön çerçeveden oluşuyor. Şık detayların bir araya gelmesi ile çarpıcı bir görünüme de sahip bu model, kız arkadaşınız için çok güzel bir hediye.

PRADA VPR01QV

50'lerin modasını yansıtan bu optik model renk geçişleriyle hemen fark ediliyor. Yılbaşının en öne çıkan rengi kırmızının da yer aldığı renk paletinde siyah da diğer dikkat çeken renkler arasında.

Erkek arkadaşınıza özel…

EMPORIO ARMANI EA2003

Dinamik görünmeyi seven cesur ve havalı erkeklere özel bu pilot model, erkek arkadaşınızı özel hissettirecek. Cesur havasından ödün vermeyen Emporio Armani'nin bu modeli, aynalı lensleri ile klasik pilot modelini yeniden yorumluyor.

DOLCE&GABBANA DG5003

Erkek arkadaşınızın günlük kullanımına ayak uydurabilecek ve stilini tamamlayacak bu çerçevenin üzerinde metal plaka üzerine işlenmiş logo yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yeni Yılda Luxottica Gözlükte Harika Öneriler Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement