Wrangler'dan Online İletişim Platformu - Son Dakika
Kadın

Wrangler'dan Online İletişim Platformu

Wrangler\'dan Online İletişim Platformu

Wrangler'ın 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'na özel yeni interaktif web sitesi Get Your Edge Back, yayında!

19.01.2012 15:29

Get Your Edge Back

Bol enerjili, görselliği fazla bu mini film, SS12 Get Your Edge Back koleksiyonu hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. Filmde bu sezonun selvedge'i de dahil olmak üzere Wrangler denimlerini giyen modelleri, bir üniversitede, bina çatısında ve Amerika'nın en yeşil şehri Portland, Oregon'un sokaklarında koşuştururken görebiliyorsunuz

.

Tanıtım filmi, Wrangler'ın son interaktif yeniliğini de sizlerle tanıştırarak sona eriyor. Oyunculardan biri, sahnenin, darbe anında yeni bir mekâna dönüşmesi için yere düşüyor. Web sitesini ziyaret eden kullanıcılar, yeni koleksiyonun tüketiciye sunulmasıyla eş zamanlı olarak lanse edilecek sitede, bu efekti fareleriyle yönetebilecekler. Bu yeniliği www.wrangler-europe.com adresinde kendiniz de görebilirsiniz.

Get Your Edge Back, Wrangler imzalı 2012 İlkbahar/Yaz kadın ve erkek koleksiyonu. Koleksiyon yaz sezonuna "selvedge denim"le hızlı bir giriş yapıyor. Koleksiyonun genelinde markanın imzası niteliğindeki detay ve stiller görülüyor. Get Your Edge Back mesajı ile Wrangler'ın orijinal Amerikan outdoor denim markası olarak sahip olduğu duruş daha da sağlamlaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Wrangler'dan Online İletişim Platformu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement