Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Moda dünyasının gözde markalarından olan Valentino, yaz sezonuna büyük bir yenilikle giriyor. Artık Valentino'nun eşsiz güneş gözlüklerini, konusunda devleşmiş marka Marchon üretecek!

04.05.2012 12:30

Dünyanın en prestijli moda evlerinden Valentino'nun gözlük koleksiyonu, 2012 yılından itibaren dünyanın en büyük gözlük üreticilerinden Marchon tarafından üretilecek. İki devin bu işbirliğinin ilk meyvesi olan Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu Türkiye'de. Şıklığınızın en önemli tamamlayıcısı olacak bu eşsiz güneş gözlüklerini, Valentino Nişantaşı mağazasında da görmek mümkün!

1960 yılında efsanevi tasarımcı Valentino Garavani tarafından kurulan Valentino, feminen ve zarif Valentino kadınını günümüze taşıyarak Haute Couture, hazır giyim, ayakkabı, çanta, ayakkabı, saat ve parfümü de içinde barındıran geniş bir yelpazede ürünler sunuyor, yaratıcılığını yeni keşiflerle sürekli besleyerek muhteşem stilini her daim canlı tutuyor.

Valentino, 2012 Yaz sezonu güneş gözlüğü koleksiyonunda vintage ruhlu çerçeveleri özgün siluetlerle yorumluyor ve sezon trendlerinden kontrast birliktelikleri çerçeve ve camlar arasındaki keskin geçişlerde yansıtıyor. Markanın romantik ruhunun yansıdığı dantel görünümlü çerçeveler dışında, metal zımbalı modeller de bu sezon Valentino tutkunlarını şaşırtıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement