Unutulmaz Bir Tatilin Adresi; Lale Lodge Butik Otel - Son Dakika
Kadın

Unutulmaz Bir Tatilin Adresi; Lale Lodge Butik Otel

Unutulmaz Bir Tatilin Adresi; Lale Lodge Butik Otel

Yaza uygun ferah döşenmiş odaları, geniş kamelyasıyla öne çıkan cıvıl cıvıl bahçesi ve candan ev sahipleriyle Lale Lodge, hayallerinizdeki tatil için sizleri bekliyor.

20.06.2012 16:30

Yaz boyu bunaltıcı güneşten koruyan ve sörf yapmayı sevenleri memnun eden "rüzgarıyla" dikkat çeken Alaçatı, sezonu hızlı açtı. Beldenin muhteşem atmosferine uyum sağlayan Lale Lodge Butik Otel de öyle Plazalarda, dört duvar arasında, korna sesleriyle insanın enerjisini alan trafikte koca bir kışı geçirdiniz. Dört gözle tatile çıkmaya hazırlanıyorsunuz; belki de evleniyorsunuz ve rüya gibi bir balayı hayal ediyorsunuz. Işıl ışıl gelen yazla birlikte şık, modern, doğayla iç içe ve sessiz bir tatile ihtiyacınız var. İşte o tatilin adı Lale Lodge Butik Otel

Nazar boncuklarıyla süslü Alaçatı'nın denizi kadar masmavi olan otel kapısından daha içeri girmeden farklı, sakin ortamını hissediyorsunuz. Duvarları sarmaşık kaplı bahçesi, sizi yorucu dış dünyadan soyutluyor ve tek başınıza ya da sevdiklerinizle geçireceğiniz unutulmaz bir tatile doğru çekiyor.

Otelin taş duvarları, ahşap döşemeleri, yaza uygun açık renkli mobilyalarının etkisiyle ferah bir ortamda uyanmanın sakinleştirici etkisini üzerinizde hissediyorsunuz. Lale Lodge'un dikkat çekici yanlarından biri, odalarının çoğunda bulunan jakuziler İki odasında, terasta jakuzi keyfi yaparak, tatil hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceksiniz. Organik peynir, süt, yumurta, zeytin, reçel vb. ürünlerden oluşan köy kahvaltısının sunulduğu otelde, uzun yıllar İsviçre'de yaşayan Hakan Lale'nin gözetiminde hazırlanan İsviçre mutfağı, damak zevkine düşkün olanları memnun ediyor. "Kapalı alandan sıkıldım, püfür püfür rüzgarı hissetmek istiyorum" diyorsanız, sizi otelin oldukça şık düzenlenmiş bahçesinde yer alan havuzu, hasır şezlongları ya da en az otelin içi kadar kibar ve incelikli bir zevki yansıtan kamelyası bekliyor. İster sıcak ister soğuk bir şeyler içmeyi tercih edin, bahçedeki kamelyada kafanızdaki tüm yorucu düşüncelerden sıyrılacaksınız.

Alaçatı'ya tatile gidip hayatının geri kalanını burada geçirmeye karar veren Hakan Lale ve eşi Funda Lale, kendi kurdukları masalsı dünyada konuklarını ağırlamaktan ilk günkü kadar mutluluk duyuyorlar.

www.lalelodge.com

Adres: 2500. Sok. No: 56 Alaçatı-İzmir

Tel: 0232 716 7999

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Unutulmaz Bir Tatilin Adresi; Lale Lodge Butik Otel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement